vineri, 2 martie 2018

Gene 2d sau 3d

Extensii de gene fir cu fir clasice – tehnica de baza a extensiilor semipermanente, aparuta pentru prima oara in Japonia si inaugurata la Hollywood. Salon gene false si extensii de gene naturale: Gene false tip bandă și gene individuale aplicate fir cu fir cu 2D sau 3D. Fabulashes - Extensii de Gene Individuale 2D mix Gene Colorate - Duration: 4:06. Extensii de Gene pentru Volum 2D si 3D – Russian Volume.


Prin aceasta metoda pe fiecare fir de geana naturala se aplica – extensii. In comparatie cu extensiile de gene fir cu fir (varianta clasica,) pe fiecare geana se. In cazul 2D lashes vom folosi gene cu grosimea 15mm, iar in cazul 3D .

Extensiile de gene fir cu fir, sunt realizate special pentru a oferi un machiaj desavarsit. Comanda online gene false individuale 2 3D sau 6D. Exista tipuri de gene false: bandă, smocuri și extensii. CURS APLICARE GENE FIR CU FIR, 2D si 3D combinat in data de mai. Diferenta dintre aceste tipuri de extensii este dictata de numarul xtensiilor aplicate pe genele naturale: - Pentru extensiile Classic aplicam pe . V-ati dat seama probabil ca este vorba despre genele acelea cu astect natural.


CURS APLICARE GENE FIR CU FIR, 2D si 3D combinat. Alegerea inspirata: Curs Extensii gene la Atelierele ILBAH. Invata tehnicile de aplicare gene: Extensii Fir cu fir clasice, Extensii 2D si Extensii 3D!

Spre exemplu, exista extensii de gene fir cu fir simple, cu volum 2D. Fir cu fir pentru gene incredibil de lungi! Genele sunt o cheie magica de intensificare a privirii. Extensiile de gene 2D si 3D de la BELLE SALON.


Poti uita de trucuri de machiaj si de produse cosmetice precum rimelul cu ajutorul extensiilor de gene. Fie ca le alegi pe cele “fir cu fir“, cele 2D sau 3 efectul . Aplicare extensii gene fir cu fir: - Fir cu fir: 1lei, intretinere 1lei - 2D: 1lei, intretinere 1lei - 3D: 1lei, intretinere 1lei De ce Dr. Aplic extensii de gene false fir cu fir, 2D , 3D!


Servicii, afaceri, echipamente firme Servicii de infrumusetare. PRIMA PAGINA arrow social economic arrow stiri social economic arrow Curs Aplicare Gene (fir cu fir, tehnica 2 3D) – Locuri limitate .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare