miercuri, 28 martie 2018

Polaris gunoi

Compania POLARIS M HOLDING este una dintre cele mai mari companii de prestare servicii de salubrizare existenta pe piata de profil din Romania. Constanta; Arad; Mangalia; Navodari; Eforie; Targu Jiu; Judet Teleorman; Alba-Iulia; Bumbesti Jiu; Judet Timis; Slobozia. Serviciile prestate in cadrul departamentului comercial includ: colectare, transport si depozitare deseuri municipale de la populatie si agenti economici;; maturat .

Polaris M Holding isi incepe activitatea de prestari servicii de salubrizare in anul 199 in municipiul Constanta, in urma castigarii licitatiei . Pret dublu pentru servicii indoielnice. Exclusiv: Angajatii Polaris Holding sunt obligati sa stranga adeziuni la PSD.

Firma Polaris renunţă la groapa de gunoi de la Botu` Calului. Firma de gunoi ( era să scriem gunoaie, dar s-ar supăra prietenul lui L.Dragnea, R.Mazăre) Polaris M Holding desfăşoară o activitate susţinută . Controversata firmă de ridicare a mizeriei din județul Teleorman, Polaris Holding, a trecut. Celebra” firmă Polaris, cea care strânge gunoiul și din localitățile .

Firma salubritate gunoaie polaris - Tg-Jiu. Societatea Polaris a dat in judecata in jur de de asociatii de proprietari din Targu Jiu. Stirile zilei din Social : De la ianuarie 201 taxa de mediu pentru deşeuri creşte la de lei pe tonă, lucru ce atrage după sine şi o majorare . Stirile zilei din Eveniment : Începând de la ianuarie 201 compania Polaris M Holding este obligată să majoreze tariful serviciului de . Holding nu a fost interesat de contract, Iridex. Deșeuri domestice – din cadrul gospodăriilor umane (gunoi).


Deșeuri provenite din construcții și demolări. Deșeuri de echipamente electrice şi electronice . Singurele probleme sunt la groapa de gunoi. Polaris are de recuperat miliarde de la datornici. Peste de miliarde de lei vechi este . Compania Polaris M Holding anunţa că este obligată să majoreze tariful serviciului de salubrizare la toate punctele de lucru deoarece a intrat . Primăria Constanţa „desecretizează”, astăzi, contractul cu Polaris, pentru care. Nici măcar un banal coş de gunoi montat pe vreun stâlp.


Ce daca-mi las masina in fata la GUNOI?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare