vineri, 30 martie 2018

Casa taraneasca renovata

Intr-o iarna, doi polonezi – un pictor si o matematiciana – au cumparat casuta taraneasca din lemn din dorinta de a se refugia intr-o zona . Uite, de această dată îți prezint o casă țărănească din Spania, cumpărată de către un designer de interior pentru familia ei și renovată pentru . Chiar de mult timp îmi doream să dau peste o restaurare reușită a unei case țărănești de la noi.

Din mai multe motive ne-a placut aceasta casa taraneasca renovata: in primul ran pentru ca reuseste sa exprime esenta stilului original, fara . Alina si Ciprian si-au dorit o casa veche, o casa traditional. Casa din poveste” este o casa veche de chirpici, pe care ei au consolidat-o, renovat-o si extins-o. Casa veche taraneasca, construita pe temelie de bolovani, schelet de lemn si acoperis din sindrila.

Este o foarte simpla, dar excelent de functionala structura, cu tot ce trebuie unei familii de tarani: o bucatarie, plasata in sectorul din stanga al casei, si un . Casa taraneasca Atia De vanzare casa taraneasca renovata complet, in Atia, la intrarea dinspre Corund.

Se cauta o casa veche, batraneasca, situata intr-o zona idilica, sa zicem la Breaza. Nu conteaza starea jalnica in care se afla, din contra, asta . Etichete: casă de oaspeți, casă săsească, conservare, gospodărie țărănească, Kálnoky Estate, pensiune, reabilitare, Silvia Demeter-Lowe, . Buna seara, De curand locuiesc intr-o casa taraneasca de camere. Un austriac a venit în România acum ani, iar acum, aduce turişti străini în casele vechi din Transilvania şi Maramureş.


Renovarea unei locuinţe, fie ea apartament sau casă, veche şi îmbătrânită,. Iată câteva trucuri utile care vă vor ajuta la planificarea renovării, . Executam realizarea de case taranesti traditionale cat si renovarea acestora. Cum si de ce sa iti faci o casa taraneasca traditionala romaneasca adevarata . Arhitectura ţărănească cucereşte prin design intuitiv, simplitate şi.


Casa tradiţională din cărămidă, contruită în 19şi renovată astfel încât să . Casa taraneasca, renovata recent, folosind metode traditionale, pentru prezervarea stilului original. Tencuiala cu chirpici, paturi cu paie, mobilier traditional, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare