vineri, 23 martie 2018

Zatul de cafea pentru puncte negre

Daca iti doresti o piele fara puncte negre, de grasime si un aspect stralucitor atunci pastreaza cel putin lingurite de zat de cafea pentru a-ti . Nu mai ai nevoie de acele benzi pentru eliminarea punctelor negre, care. Poate fi preparat în casă – de exemplu un scrub cu zaţ de cafea .

Zatul de cafea a devenit un produs cosmetic indispensabil pentru. Cum sa scapi definitiv de punctele negre: tratamente pe care le poti face . Amesteca jumatate din cantitatea de miere cu zatul de cafea si fa un gomaj energic al fetei. Clateste, apoi combina mierea ramasa cu praful aromat.

Poţi scăpa de aceste puncte negre cu două ingrediente banale din casă. Un tratament la fel de eficient este gomajul cu zaţ de cafea. Zaț de Cafea și Miere – Acnee, Puncte Negre, Cearcăne.


Nu e nimic sofisticat, doar ingrediente simple, dar eficiente in. Cafeaua are o mulţime de calitati care o recomanda pentru mentinerea unui organism sanatos si plin de energie, daca este consumata in cantitati corecte. Mierea va cicatriza, dezinfecta si emolia pielea, iar zatul de cafea va elimina punctele negre si acneea.


Amesteca doua lingurite de zat de . Zatul de cafea a devenit treptat un produs cosmetic natural nelipsit din rutina de ingrijire a tenului, avand in vedere numeroasele beneficii pe . Punctele negre sunt o reală problemă pentru orice tip de ten, pentru că apar constant şi.

Exfoliază pielea cu zaţ de cafea sau cu zahăr brun. Punctele negre de pe nas sunt una dintre cele mai inestetice. Poate fi preparat in casa, de exemplu un scrub cu zat de cafea, sau cumparat. Amesteca trei linguri de miere cu o . Masti care te ajuta sa scapi de punctele negre - Punctele negre sunt foarte.


Punctele negre, vizibile de obicei in zona nasului si a barbiei, nu sunt. Zatul de cafea este ideal pentru masaj, cofeina fiind de asemenea principiu activ in multe dintre cremele anticelulitice. Descopera cele mai eficiente retete de masti exfoliante cu zat de cafea, care te vor ajuta sa ai un ten luminos si catifelat. Masca cu miere si zat de cafea se aplica minimum o data pe saptamana, iar efectele asupra punctelor negre si acneei sunt vizibile după o luna .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare