vineri, 2 martie 2018

Zat de cafea pentru riduri

Zatul de cafea a devenit un produs cosmetic indispensabil pentru ingrijirea. Masca cu lapte si zat de cafea iti va lasa fata catifelata, proaspata si luminoasa. Exfoliant cu ulei de masline si zat de cafea, pentru fata. Amestecă trei linguri cu zaţ de cafea, o ceşcuţă cu mălai, un pliculeţ sau un cubuleţ.


Odată cu trecerea anilor, ridurile încep să se contureze. Pentru a scapa de riduri si micile imprefectiuni ale pielii, trebuie sa iti confectionezi o masca din zat de cafea, albus de ou si o lingura de zahar. Zatul de cafea este ideal pentru masaj, cofeina fiind de asemenea principiu activ in multe dintre cremele anticelulitice.

Masca din zat de cafea pentru hidratarea pielii: Se realizeaza un amestec. Masca de cafea pentru reducerea ridurilor de pe fata: Se amesteca . Combina un albus de ou cu zatul de cafea si o lingura de zahar si vei obtine o masca perfecta pentru combaterea ridurilor si a micilor . Odihna insuficientă este cea mai frecventă cauză a apariției cearcănelor și a efectului de „pungi” sub ochi. Daca tot obisnuiesti sa bei cafea in fiecare dimineata, de ce sa nu reciclezi zatul de cafea pana seara cand te intorci de la munca? Zatul de cafea te poate ajuta sa ai un ten perfect, fara riduri, te scapa de acnee si iti va face un par puternic si . Cafeaua este o sursa de frumusete sigura.


Zaţul de cafea a devenit un produs cosmetic indispensabil pentru îngrijirea.

Amesteca jumatate din cantitatea de miere cu zatul de cafea si fa un gomaj energic al fetei. Clateste, apoi combina mierea ramasa cu praful aromat. Ca sa ai pielea fina ca a unui bebelus, foloseste zat de cafea pentru a exfolia pielea de pe fata si de pe corp. Amesteca intr-un bol o lingura de zat. Azi il incerc si pe fata, am citit ca e bun si pentru ridurile fine ;)).


Masca cu lapte si zat de cafea iti va lasa tenul catifelat, proaspat si. Masca si scrub pentru a combate ridurile si micile imperfectiuni. Ai pielea uscata si de ceva vreme ti-au aparut primele riduri?


Cafeaua este recunoscuta pentru efectul ei energizant, iar masca din zat este . Masca de față cu cafea verde poate combate ridurile și.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare