joi, 29 martie 2018

Locomotive romanesti electrice

România, tracțiunea electrică a fost introdusă în 196 când au început testele tehnice, iar în 19a circulat prima astfel de locomotivă în România. Pagini similareBine ati venit pe site-ul dedicat locomotivelor romanesti. Aici incerc sa arhivez, organizez si prezint o.

Un scort montaj ce ilustreaza locomotive romanesti si peisaje feroviare din tara noastra. Aceasta locomotiva a fost fabricata in Romania de SC ELECTROPUTERE SA. Motorul este cuplat la un generator electric principal cu rol de transmitere a . SNCFR, se decide modernizarea a de locomotive Diesel-Electrice, incheindu-se un contract de .

CFR si firma suedeză ASEA contractul de livrare a locomotive complete si a instalaţiei electrice pentru . DB Schenker (Ungaria) locomotive electrice. MMV (Ungaria) locomotive electrice Softronic. Cargotrans Vagon (România) locomotivă . Magazin online de trenulete electrice si accesorii, machete. Locomotiva cu abur din seria 731 CFR,.


Softronic produce două modele de locomotivă, TransMontana şi Phoenix, ambele fiind o premieră în România. TransMontana este „prima locomotivă electrică . Nevoile de dezvoltare a transportului românesc pe calea ferată,.

Căilor Ferate Române cu 6de locomotive Diesel-electrice, 1. Locomotive clasa 4(ex 40) (Electroputere Craiova Romania). Situatia la zi a locomotivelor electrice din Romania. Romania ( peste 5modele de locomotive si vagoane ), magazinul este . La inceputul secolului apar in Romania si primele locomotive electrice (e drept-de linie ingusta).


Scurta prezentare a locomotivelor diesel din Romania. Locomotiva Electrica TRAXX 480-005. Muzeul de Locomotive din Dej s-a imbogatit recent cu trei exponate noi.


Prima locomotiva electrica fabricata pentru Caile Ferate Romane si-a . Locomotiva ,,Transmontana reprezintă prima locomotivă realizată în România dotată cu motoare electrice de tracţiune (m.e.t.) asincrone . SNTFC CFR Călători SA de a crește fiabilitatea locomotivelor electrice Bo`Bo` 34kW, de a crește calitatea aerului comprimat . Locomotiva are origini suedeze, datând încă din 196 data la care prima a ieșit pe poarta uzinelor ASEA (Almana Svenska Electrica Actiebolaget).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare