vineri, 23 martie 2018

Orar euro 2016

Aici găseşti programul meciurilor din Euro 201 meciurile de mâine şi tot ţintarul sezonului curent din Euro 2016. Franța, Spania, Germania și Anglia par a fi principalele favorite la câștigarea competiției, dar oricând pot . Programul meciurilor de la Campionatul European din 201 stabilit după tragerea la sorţi de la Paris.

CLASAMENTE GRUPE TURNEUL FINAL EURO 2016. Toate meciurile turneului final al Campionatului European, vor fi transmise de televiziunea Dolce Sport, . Clasamente, programul meciurilor, rezultate şi televizari. Turneul final al EURO 20al fotbal va avea loc în perioada iunie - iulie, în Franţa, pe zece stadioane, cu participarea, în premieră, a 24 .

Euro 20live - urmăriți livescore din Euro, rezultate, clasmente, statistici și detalii meciuri pe Scoreboard. Naționala de fotbal a României va juca meciul de deschidere la EURO 201 în compania echipei gazdă, Franța, pe iunie, pe Stade de .

Programul transmisiunilor ProTV de la UEFA Euro 2016nbsp;trade;. Descarca programul complet Euro 2016. Ryanair lanseaza orarul de iarna pentru Bucuresti si scoate la vanzare bilete la euro.


Astăzi ajungem la jumătatea meciurilor din prima etapă de la EURO 2016. Se vor disputa cele două partide din grupa C și una din grupa D. Sambata dupa-amiaza s-au incheiat meciurile din Grupa A de la Campionatul European de fotbal, cea din care face parte si nationala . Romania deschide Euro 2016: Nationala joaca impotriva Frantei, Elvetiei si Albaniei. A la EURO 20(iunie - iulie), alaturi de Franta, echipa gazda,. Ryanair lanseaza orarul de iarna pentru Bucuresti si scoate la . Campionatul European 20- calificari, meciuri si rezultate. Tragerea la sorți pentru turneul final a avut loc la Palais des Congres de la Porte Maillot din Paris, la decembrie 2015.


Echipele Europei la EURO 20vor disputa, în total, de partide începând de vineri, iunie. Reprezentativa României va evolua în grupa A la Euro-201 alături de selecţionatele Franţei, Albaniei şi Elveţiei, s-a stabilit, sâmbătă, . Skupina A: Francie, Albánie, Rumunsko, Švýcarsko. Skupina B: Anglie, Wales, Slovensko, Rusko. Putem spune că turneul începe cu adevărat de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare