miercuri, 28 martie 2018

Modele de cosulete din carton

Coşuleţe realizate de către elevii clasei I A, Liceul Teoretic Nicolae Bălcescu, Cluj-Napoca. Cosulet din hartie pentru ouale de Paste Coșuleț cu ouă. Mod de lucru: Scoateți la imprimantă varianta color;; Decupați după model coșulețul și tortița; .

Decoratiune de Paste - Cosulet din hartie Model coșuleț alb-negru. Mod de lucru: Scoateți la imprimantă varianta color;; Decupați după model coșulețul și . Va prezentam cateva sabloane de cosulete din hartie pentru Paste in diverse modele. Paste realizat din carton si hartie.

Ai o colectie de ziare si nu stii ce sa faci cu ea? Urmareste cateva idei creative in articolul de astazi si transforma-le in cosulete de hartie. Un gând despre „Cum se face un cosulet decorativ din hartie – tutorial video”. Am tot căutat primăvara aceasta pe net un model de coşuleţ din hârtie, pentru a putea ambala frumos ouăle încondeiate pe care le vom face . Ei bine dacă şi voi vă doriţi să învăţaţi să realizaţi un coşuleţ împletit, iată că acum aveţi ocazia! Un disc din carton se lipeşte peste discul mare, din hârtie și apoi de discul din.


Orice modele alegeți, lipiți-le tot cu bandă dublu adezivă, e cel mai simplu și. Urmărind aceste imagini, vom învăţa cum putem obţine din hârtie de ziar un obiect decorativ cu totul deosebit şi cu utilitate practică. Paste, care se pot face in minute: cosulete si.

Ai nevoie de cateva oua medii sau mari, o cutie goala de carton. Scoate ouale din apa si pune modelele de hartie pe ele, fara sa mai fie nevoie de lipici. Aceste cosulete de Paste sunt extrem de amuzante si nimic nu se . De această dată am încercat un model pe care l-am văzut de multe ori pe.


Vezi și alte modele de coșulețe din hârtie . Tema #de pe Provocări Verzi, Împletituri din hârtie cu modele tradiționale românești, mi-a dat ocazia să încerc o tehnică nouă. Un cosulet decorativ cu oua si cativa puisori care parca acum ies din. Acest coşuleţ este atât de uşor de făcut încât am făcut două în cinci minute.


Pentru un singur coşuleţ aveţi nevoie de carton ondulat, o cutie de . Cum se fac cosuletele din hartie impletita? Afla totul in urmatorul noastru articol despre reciclarea hartiei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare