joi, 29 martie 2018

Bicarbonat cu lamaie pentru fata

Masca cu lămâie şi bicarbonat de sodiu este foarte eficientă în tratarea problemelor pielii. Ce masti de fata poti incerca daca ai tenul gras . O alta varianta este sa amestecati bicarbonat de sodiu si suc de lamaie in parti egale si sa aplicati aceasta masca pe fata.

Aplică această mască pe faţă, las-o să acţioneze timp de zece minute, apoi. Acidul citric din zeama de lămâie şi efectele decolorante din bicarbonatul de sodiu . Bicarbonatul de sodiu ii confera acestei masti o serie de. Aplicare: Aplicaţi masca pe faţă şi lăsaţi-o .

Atât bicarbonatul de sodiu, cât şi sucul de lămâie corectează problemele pielii (acnee, puncte albe şi puncte negre), prevenind infecţiile . Amesteca, intr-un bol, doua linguri de bicarbonat de sodiu cu o lingura de apa calda, pana cand obtii o pasta fina. Bicarbonat de sodiu + lămâie – secretul unui TEN PERFECT. Lăsați bicarbonatul de sodiu pe față 5-minute, până când simțiți un . Se pun 6-aspirine într-un bol și se pisează cu spatele unei linguri. Se adaugă sucul de la o lămâie și se amestecă până la dizolvarea . Pentru curățarea feței se poate folosi doar bicarbonat de sodiu.


Se spală fața cu apă calduță, apoi se pune puțin bicarbonat de sodiu pe o . Articole despre ten, lamaie, bicarbonat de sodiu pe Kudika: Pentru a putea actiona, avem nevoie sa pregatim tenul inainte de a aplica aceasta masca.

Amesteca linguri de bicarbonat cu o lingura de zeama de lamaie si . Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit şi pentru anumite tratamente de înfrumuseţare. Problemele pielii precum acneea, punctele albe si punctele negre sunt destul de greu de prevenit. In bucataria ta ai cel putin doua ingrediente . Iata cum sa folosesti bicarbonat de sodiu pentru a scapa de cosuri! Masca pentru cosuri pe baza de bicarbonat de sodiu si zeama de lamaie. Combinaţia de miere şi bicarbonat de sodiu poate trata mai multe boli,.


Află ce efecte are bicarbonatul de sodiu pentru păr și piele şi cum îl poţi. Zeama de lămâie şi bicarbonatul de sodiu atenuează petele şi . Albeste dintii - Pune cateva lingurite de bicarbonat in sucul de la o lamaie,. Antidot pentru tenul gras - maseaza-ti fata cu zeama de lamaie .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare