marți, 24 aprilie 2018

Apartamente de vanzare cisnadie 2 camere

Schimb Apartament camere mp, central cu ap camere. Apartamente - Garsoniere de vanzare camere. Apartamente camere de vanzare Cisnadie, direct de la proprietar sau prin agentii.

Vezi anunturi si gaseste-ti apartamentul visurilor tale. Agentia Imobiliara Smart propune la vanzare apartament camere zona Calea Cisnadiei compus din dormitoare, living, bucatarie, balcoane, baie. Anunțuri gratuite Apartamente de vânzare din Cisnadie, Sibiu pe Lajumate. EUR Apartament camere Sibiu-Calea Cisnadiei-4mp .

Vand apartament cu camere,pe calea cisnadiei, finisat la cheie,cu , amenajat cu gresie ,faianta, parchet, usi si centrala termica, la parter, cu o teresa de mp . Aici gasesti toate anunturile imobiliare de vanzare din Cisnadie. Vânzare Apartament camere Sibiu-Calea Cisnadiei-4mp. Casa de vanzare in Cisnadie cu curte si gradina. Apartament de camere în Sibiu sau casă mare cu curte și gradină la doar 10km distanța? Apartament cu camere decomandate de vanzare in localitatea Cisnadie zona.


Apartament este frumos amenajat situat la etajul intr-un bloc de etaje, pe o . Gaseste apartamente de vanzare cel putin camera in Cisnadie, Sibiu, de la 19900. Apartament camere bucatarie separata, Calea Cisnadiei, Sibiu.

Apartament cu camere decomandate de vanzare in Cisnadie zona Piata Noua, cu o suprafata totala de mp, situat la parterul inalt al unui imobil cu. Apartament de vanzare cu camere in orasul Cisnadie, cu o suprafata utila de mp, situat la parterul inalt al unui imobil construit si finisat cu m. Anunturi cu apartamente camere de vanzare situate in localitatea Sibiu, judetul. Apartament camere la cheie de vanzare in Sibiu, zona Calea Cisnadiei. Decomandat; Etaj: 1; Constructie 2017. Apartamente camere de vanzare in Cisnadie.


Anunturi imobiliare de vanzari apartamente camere in Cisnadie. Apartament intr-un bloc foarte bine construit, Cisnadie, Cisnadie. Apartament cu camere decomandate de vanzare in cisnadie zona piata noua, cu o suprafata totala de mp, situat la parterul inalt al unui imobil cu izolatie . Ioan Alin Vornicu; Tip proprietateApartamente; Judet Sibiu; Stare Vanzare. Sibiu si reprezinta un apartament cu camere in suprafata de 5mp situat la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare