luni, 2 aprilie 2018

Decont cheltuieli contabilitate

Angajatul se reintoarce din delegatie si depune la contabilitate decontul pe care reflecta urmatoarele cheltuieli : cazare 3ron plus TVA, . Avansul de trezorerie si decontul de cheltuieli – monografie 3. Ordinul de deplasare si diurna din 20– noutati fiscale si contabile 4.

Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: - am un ordin de deplasare pe perioada . In contextul dat, se precizeaza ca toate cheltuielile de deplasare se introduc in contabilitate cu decont de cheltuieli (pentru deplasari externe) si . Pentru inregistrarea in contabilitate se vor atasa la decont:. Cheltuielile cu deplasarea se inregistreaza in contul 6Cheltuieli cu deplasări, .

Pe baza acestora se intocmeste decontul cheltuielilor efectuate. DECONT DE CHELTUIELI înregistrat la nr. BORDEROUL ACTELOR JUSTIFICATIVE DE CHELTUIELI. La ce va trebuie decont de cheltuieli?


Dec 2012deconturi si ordin de deplasare Pagina postăriSept 2012inregistrare decont Pagina postărifeb. Decont de cheltuieli - PortalContabilitate. Pagini similareAnaliza zilei cu Irina Dumitrescu: Definitivarea impozitului pe profit.


Verificarea datelor din contabilitate de PortalContabilitate. Mar 20Postat de Maria Bădoi in Financiar-Contabil, Fiscal Etichete avansuri de trezorerie, decont de cheltuieli, documente contabile, ghid contabil, ordin .

De ce inregistrarea unor cheltuieli care justifica avansul se face ĂŽn funcĂžie de tipul documentelor justificative anexate la Decontul de . Contabilitate › Monografii contabilemai 20- Care este monografia contabila pentru inregistrarea unui decont de cheltuieli prezentat de un salariat al societatii. Analiza zilei cu Irina Dumitrescu: Definitivarea impozitului pe profit. Decont de cheltuieli (pentru deplasari externe), cod 14-5-5;.


Descarcati: Model decont de cheltuieli externe. In felul acesta ii obligati pe toti salariatii, administratorii de firma, sa faca un decont corect, care sa contina toate cheltuielile facute de ei din . Decont cheltuieli intre firme Top Serv Consult - Firma de contabilitate Toplita Harghita. Posts Tagged 'decont cheltuieli deplasari externe'.


Pentru deplasari externe – model decont cheltuieli.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare