vineri, 27 aprilie 2018

Cutii depozitare plastic cu roti

Vezi gama noastră extinsă de cutii de depozitare de plastic și cutii de depozitare pentru jucării într-o varietate de. Cutie depozitare roti TOPSTORE 31L capac. Coșuri de depozitare din rafie și plastic și cutii de depozitare jucării.

Cumpara Cutii depozitare de la eMAG la preturi avantajoase. Cos multifunctional Curver Plastic, Imitatie Rattan, 45l, Alb. Cutie de Depozitare Curver cu roti Imitatie Ratan, L, Alb.

Dimensiuni: x x cm; Capacitate: l; Culoare: transparentă, cu roţi; Capac inclus. Cutia cu capac si role la litri ar putea fi produsul pe care Dvs il cautati pentru lucrurile jucariile copiilor Dvs pentru ca cele roti va vor scuti de ridicarea . Cutia cu capac si roti ar putea fi produsul pe care Dvs il cautati pentru lucrurile Dvs pentru ca cele roti va vor scuti de ridicarea acesteia iar astfel Dvs. Cutia cu capac si roti ar putea fi produsul pe care Dvs il cautati pentru lucrurile Dvs pentru ca cele roti va vor scuti de ridicarea acesteia. Cutie depozitare cu roti 80l 830la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Material: Plastic; Dimensiuni Lxlxh (mm): 680x465x360; Culoare: Transparent cu . Cutie depozitare din plastic cu manere Curver Rattan alb 30L. Cutie depozitare Funny: Material: plastic. Cutie depozitare Clear: Culoare: transparent.

IKEA - VESSLA, Ladă depozitare+rotile, abs, , Rotilele sunt incluse. Muchia de sus serveşte ca mâner, ceea ce face ca lada de depozitare să fie uşor de ridicat şi . Compara preturile la Cutii Depozitare Plastic, gaseste cea mai buna oferta din sute de magazine online! Caserola plastic rotunda cu capac.


Container Industrial Cu Roti TPI-2000K. Avem peste produse in categoria Cutii depozitare plastic cu preturi de la 0. Cutie depozitare ratan Curver maro l, My Style, suprapozabila. Produse Plastice Cutie Depozitare cu Roti. Cutie depozitare plastic semitransparent cu capac si maner Foarte utila pentru a organiza lucrurile si a le tine la un loc.


Usor de transportat datorita manerului . Pentru depozitare jucarii, etc- capacitate 50L; Ideal pentru camera copilului. Cutie depozitare cu capac, capacitate 30L, prevazuta cu roti pentru o mai buna utilizare. Cutie depozitare plastic cu capac rattan maro 30L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare