vineri, 27 aprilie 2018

Bloc nou oradea

Vand apartament superb in bloc nou - Oradea. Apartamente - Garsoniere de vanzare camere. Apartamente noi de vanzare in Oradea.

Apartament cu camere in bloc nou ARED. Apart cam BLOC NOU LUX zona CENTRALA SU 1MP. Apartamente moderne cu si camere, situate in blocuri de locuinte construite intr-o.


Iosia din Oradea str Lapusului nr 21.

Pagini similareALEGE LOCUL CARUIA SA II SPUI ACASA! Acum te poti muta in orice locatie doresti! PRIMA RESIDENCE e peste tot in Oradea! Apartamente noi de vanzare, in cartierul Nufarul, vizavi de Penny Market. Bloc finalizat, apartamente ocupabile imediat.


Apartamente noi de vanzare, in cartierul . Cartier de apartamentele noi dotate cu centrală termică individuală pe gaz, . Apartamente noi de vanzare in Ara Oradea. Blocuri noi, cu peste 25de familii care au ales cele mai bune apartamente inteligente.

Peste 20de familii au ales cele mai bune apartamente din Arad si Oradea. ARED are de vanzare apartamente cu camera, apartamente cu camere, . De vanzare apartament in bloc nou situat in zona de Dealuri Oradea, in apropierea Spitalului Judetean, compus din camere(dormitoare+living), bucatarie, . Gaminvest propune in exclusivitate spre inchiriere apartament cu camere lux in Prima Premium Residence, Oradea, Bihor, Romania. Apartament camere bloc nou Calalea Aradului.


Descriere imobil: De vanzare apartament in bloc nou situat in Oradea, Calea Aradului, strada Henrik Ibsen, parter, suprafata utila mp, mp cu teren aferent . Apartament compus din : Antreu, baie, camera de zii impreuna cu bucatarie, dormitor si dressing. Oradea - Bihor - Apartamente Oradea - Apartamente 2 . Blocul Ceste un imobil de locuințe executat la un înalt nivel calitativ cu . Avem anunţuri de proprietăți de vânzări în Oradea cu prețuri începând de la 50. Proprietăți cu fotografii pentru căutarea bloc nou oradea. Un bloc ridicat lângă o şcoală din Oradea riscă să fie demolat, după ce constructorul a încălcat proiectul aprobat de Primărie. Apartament camere nou, de inchiriat, cartier Nufarul Plaza.


Apartamente de vanzare Oradea in toate zonele. Vinde cu un anunt gratuit sau gaseste oferta completa de anunturi pe Publicu apartamente si garsoniere de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare