miercuri, 18 aprilie 2018

Auchan program sarbatori

Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul lanţului de supermarketuri Auchan, de sărbători, magazinele vor funcţiona după un program special. PROGRAM AUCHAN de Crăciun și de Anul Nou. Conform informaţiilor de pe site, de Sărbători, Auchan va funcţiona după cum urmează: .

Conform informaţiilor de pe site, de Sărbători, Auchan va funcţiona după. Cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, magazinele Kaufland şi Lidl vor avea un program de funcţionare special. Program sărbători Auchan: și decembrie: deschis între orele 08.


Programul de sarbatori la marile magazine din Timisoara!

Vedeti cand puteti face cumparaturi in Auchan, Mall, Selgros, Billa, Kauflan . Pe decembrie și ianuarie, hipermarketul Auchan din Deva va fi închis. Cei care se pregătesc intens pentru masa de Revelion au la dispoziţie un program prelungit la Auchan, care, în intervalul – decembrie, . Magazinele Carrefour, Auchan, Cora, Mega Image si Kaufland au program special de sarbatori si Craciun 2016. Programul magazinelor de Sarbatori.


Pana la ce ora sunt deschise Carrefour, Cora, Auchan, Metro si Selgros pana de Craciun . Rezultate pentru auchan (1rezultate). Iulius Mall Cluj a pregătit un program special de sărbători, astfel încât clienții să poată finaliza lista de cadouri pentru . Hipermarketurile Carrefour si Auchan vor avea program special de sarbatorile de Craciun 20si Revelion 2017.

Program de sărbători – Auchan si ElectoPutere Mall. Douglas lansează campania anuală de . Teatru pentru copiiCentrul comercial Auchan Galați - Programul sărbătorilor de iarnă. Galeria comercială Auchan Galați va funcționa după următorul progra- decembrie . Adresa, informatii de contact hypermarketuri Auchan, programul de functionare si orarul de lucru Auchan.


Program magazine si mall-uri de sarbatori 2016. PROGRAM Auchan de Crăciun și Anul Nou– În zilele de si decembrie,. Unitatile Auchan sunt închise zilele de decembrie 20si 1 . La AUCHAN Galaţi, în Ajunul Crăciunului se vor putea face cumpărături doar în intervalul orar 00-10 acelaşi program de funcţionare fiind . In aceasta iarna, la Auchan te bucuri de si mai multe preturi mici. Pentru ca programul hipermarket-ului din IuliusMall .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare