vineri, 13 aprilie 2018

Imitatie piele pentru tapiterii

Magazin online cu piele ecologica, vinilin, imitatie de piele, piele, piele sintetica, utilaj tocat burete, stofa tapiterie, tuning auto, piele sintetica, piele pt. ContactTexlineTimisoara - Imitatie Pieletexline. Pagini similareTex Line Timisoara va ofera.

Imitatie piele de foarte buna calitate la cel mai mic pret. VINILIN imitatie piele pentru tapitat CALITATE SUPERIOARA LATIME 1. Oferte din Magazin cu: imitatie de piele pentru tapiterie, tapiterie din piele ecologica, canapele piele naturala, imitatie piatra, imitatie piele, materiale tapiterie . Materiale tapitat Cluj-napoca, tesaturi la cele mai avantajose preturi in Cluj-napoca, Burete in Cluj-napoca,stofe pentru tapiterie in cluj-napoca ,piele ecologica .

Suntem cel mai mare importator de textile pentru tapiterie, de pe piata Romaneasca. Va rugam sa cititi cu atentie descrierea.

Piele ecologica pentru tapiterie de mobilier de interior si pentru tapiterie de automobile. In functie de setarile monitorului dumneavoastrá, puteti vedea culorile fie . Comercializam piele naturala pentru: tapiterie (mobilier, auto), harnasamente, echipamente protective, marochinarie, incaltaminte si confectii. Afla detalii despre vinilin imitatie piele pentru tapiterii si vezi parerile celorlalti. Reduceri, promotii, oferte speciale la Materiale si ustensile pe ShopMania.


Piele sintetica la folii-autocolante. Piele sintetica, latime 1cm, folosita in special pentru tapiterie. Autocolant imitatie piele - goldhavanna - cm. SC C-TECHNOEMMA SRL vinde piele ecologica (imitatie piele) pentru tapiterii (mobila,auto,etc), marochinarii (imbracaminte,incaltaminte,posete,etc) piele este . Imitatie piele pentru tapiterie, cu care se poate crea un decor sofisticat si elegant, in interior sau exterior. Va propunem cea mai variata gama de piele ecologica pentru tapiterie canapele, fotolii, sacaune, mobilier.


Asteptam cererea dumneavoastra de oferta pentru: stofa tapiterie, plusuri, plusuri uni, plusuri tesute, plusuri imprimate, imitatie piele intoarsa, . Imitatia de piele pe suport de burete si cu spate material textil (poliester) este destinata mobilierului tapitat, industriei auto si decoratiunilor interioare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare