miercuri, 4 aprilie 2018

Dispensa sinonim

Sinonime: a se lipsi, a renunţa; a scuti, a exonera, a se sustrage. Sinonime: a dispensa; a feri, a scăpa, a cruţa, a menaja; a lăsa în pace, a nu plictisi, a nu . Definiții, sinonime, conjugări, declinări, paradigme pentru dispensa din dicționarele: DEX '0 DEX '9 DLRLC, DOOM Ortografic, . Definiții, sinonime pentru dispensa din dicționarele: Sinonime. Sinonime dispensa - Cauta in acest dictionar explicativ al limbii romane orice sinonim al cuvantului dispensa - DexOnline.


DISPENSA - Consultare dictionare pentru limba romana: DEX - Dictionar explicativ, sinonime, antonime, ortografic, arhaisme, regionalisme, etimologic, . Dicţionarul conţine următoarele traduceri în engleză pentru dispensa:. Sinonime: armadio, credenza, vetrina, vetrinetta . Top cautari: dispensa, definitie dispensa, sinonim cu dispensa, sinonime pentru. Dicţionar român explicativ - scutul - sinonime, conjugare, dex, doom, neologisme. Sugestivul nu e deloc sinonim cu echivocul logic, nici cu ambiguitatea teoretică. Rimes: -a(ɾ); Homòfon: dispensà; Etimologia: Del llatí . Sinonime: accorder, affranchir, amnistier, diffuser, disperser, distribuer, donner, décharger, dégager, dégrever, excuser, exempter, gracier, libérer, préserver, . Dicţionar de sinonime, Mircea şi Luiza Seche, Editura Litera Internaţional, 2002.


Scutire a cuiva de a îndeplini o anumită obligaţie . Tambe existix el sinonim despensa (del llati dispēnsa, coses despeses) i la forma dialectal dispensa. Dicționar de sinonime, definitie scutesc: SCUTÍ vb. Robert Tanase: un sinonim mai puţin ambiguu este pur şi . Din linia de mijloc, Dinamo se va dispensa de Nicolae Grigore, Mansaly Boubacar şi Valentin Lazăr. Primii doi nu l-au convins pe Rednic, . Starea din raiul eshatologic cuprinzand si trupurile, nu se poate dispensa de . Mergi la: definiții DEX și sinonime. A se dispensa de ceva; a se priva, a renunța.


Sinonime (în engleză) pentru licence: licence. Acum pensionar, cu dispensă de vechime, după o activitate calificată în. Nu şi-n capul meu… Diferenţa – mi se pare mie fundamentală şi de netăgăduit – se . In inteles larg, cartelul este sinonim cu o forma explicita de intelegere secreta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare