luni, 30 aprilie 2018

Pumni de oțel

Real Steel - Pumni de otel 20Film Online Gratis Subtitrat in Romana “O dramă despre un sport ce a devenit hi-tech, boxul, plasată într-un . Pumni de oţel - Real Steel este o dramă despre box, plasată într-un viitor apropiat, în care roboţi de o tonă cu aspect umanoid luptă. Intr-un viitor apropiat, unde robotii au preluat boxul in ring, un fost boxier si mic promoter se chinuie sa isi duca traiul dupa mici lupte pe care le organ.

Vezi filmul online Real Steel - Pumni de Otel 201 online subtitrat HD 720p, în calitate HD 720p şi cu subtitrare în Română În 202 lumea s-a plictisit de boxul . In anul 202 boxul nu mai este tinut de catre oameni, fiind inlocuit de catre roboti. Un fost boxer pe nume Charlie Kenton isi conduce camionul pentru a pro. Pumni de oțel (2011) (denumire originală Real Steel) este un film științifico-fantastic regizat de Shawn Levy după un scenariu de John Gatins.

Distributie Hugh Jackman, Dakota Goyo. Sinoposis Real Steel: O dramă despre box, . Data lansării în România: octombrie, 20Distribuţie: Hugh Jackman, Evangeline Lilly, Dakota Goyo. Actiunea filmului Pumni de oțel (2011) Online Subtitrat Gratis in Romana se deschide in 202 boxerii umani sunt înlocuiti de roboți.


Coloana sonora (soundtrack) filmului Pumni de otel. Pumni de otel - Real Steel 20cu Hugh Jackman, Evangeline Lilly, Anthony Mackie. O dramă despre un sport ce a devenit hi-tech, boxul, plasată într-un viitor . Actiunea filmului Pumni de otel se desfasoara intr-un viitor apropiat, unde roboti uriasi din otel, cu aspect umanoid au inlocuit complet luptatorii profesionisti pe . Real Steel: Pumni de otel e un fel de combo intre Rocky si Transformers , cu lovituri grele de blockbuster la capitolul efecte speciale si miscari .

PUMNI DE OȚEL O dramă amplasată într-un viitor în care boxul a devenit un sport hi-tech și în care roboți cu aspect umanoid luptă pentru . Foarte Bun (144) Interesant (33) Acceptabil (17) Asa si Asa (17) Varzaaa! Cei mai buni luptatori din lume sunt prezenti la acest turneu de lupte. Alege luptatorul preferat si incearca sa castigi fiecare runda pentru a te califica la . Cu: Hugh Jackman, Kevin Duran Dakota Goyo, Evangeline Lilly, Hope Davis, Anthony .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare