luni, 9 aprilie 2018

Fisa postului educatoare gradinita cu program prelungit

Pagina prezinta, pentru exemplificare, model de fisa de post - FISA DE POST. Va prezentam un model de fisa postului pentru Educatoare. Programul de lucru ore si suplimentar când este nevoie.


FIŞA INDIVIDUALA A POSTULUI NR___. De colaborare : Colaborează cu educatoarele şi cu întreg personalul de îngrijire. Colaborează: cu educatoarele şi cu întreg personalul unităţii. DENUMIREA POSTULUI DE MUNCA Denumirea postului: EDUCATOARE.


Utilizarea cu aprobare a serviciului telefonic. Vezi model pentru fisa cadru a postului de cadru didactic in. FISA INDIVIDUALA A POSTULUI NR - INGRIJITOR CURATENIE - Resurse umane.


De colaborare : Colaboreaza cu educatoarele si cu întreg personalul de îngrijire. Asigura curatenia aparatelor de joaca, din spatiile de joaca din curtea gradinitei;. Disciplina este asigurată de educatoarele fiecărei grupe în parte. Pentru asigurarea hranei copiilor aflaţi în grădiniţele cu program prelungit părinţii. Copiii care răman la programul prelungit.


File :Fisa postului educatoare gradinita cu program prelungit. Princhindeii de la gradinita cu colindul la primarie - Decembrie 20- . FISA POSTULUI DENUMIREA POSTULUI; educatoare OBIECTIVUL. RELATII DE SUBORDONARE Postul imediat superior –directorul grădiniţei Postul imediat. Completează caietul de observaţii . Fişa individuală a postului şi fişa de evaluare a educatoarei. Conducerea GrădiniŃei cu program prelungit nr.


Fişa postului şi fişa de evaluare ale directorului grădiniŃei sunt elaborate de. Grădiniţa cu program prelungit ,,Otilia Cazimir” va ieşi în evidenţă între unităţile de învăţământ existente în. Proiectul ,,Crăciunul celor mari şi mici” apare în CAEN şi este coordonat de educatoarele de la secţia maghiară a. Program Prelungit VESELIEI cuprinde norme referitoare. ANUNT CONCURS - GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT PITICOT. ANUNT CONCURS (educatoare) - LICEUL TEHNOLOGIC TARA MOTILOR ALBAC.


FISA DE INSCRIERE la concursul national de ocupare a posturilor didactice . GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. Gradinita IOANIDeste gradinita cu program normal si prelungitcare asigură. Sarcinile secretarului si informaticianului sunt cuprinse in fisa postului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare