miercuri, 18 aprilie 2018

Iuta planta

Iuta (Corchorus olitorius) (arabă ملوخية mulūchia) este o plantă anuală din familia „Malvaceae” care se cultivă pentru fibrele care se obțin din tulpina plantei . Planta are o tulpină ierboasă care atinge m înălțime,este lipsită de peri, . Plantă anuală cu tulpina înaltă până la m și groasă de 1-cm, cu frunze galbene, ovale, cultivată în regiunile tropicale pentru fibrele textile extrase .

Pe lângă faptul că plantele sunt total diferite și textilele rezultate sunt altfel. Sacosa de iuta are un design si o cromatica de exceptie care poate fi un. Cunoscut sub numele de iută, Corchorus capsularis este o planta tropicala din care .

Am cautat dupa denumirea stiintifica si mare mi-a fost mirarea sa vad ca este vorba de iuta. Pentru mine era o planta care se folosea doar in . Fibrele liberiene sunt fibre ce se extrag din liberul (tulpina) unor plante ca: in, canepa, iuta. Separarea fibrelor liberiene de tulpinile lemnoase .

Fibrele liberiene se găsesc în ţesutul plantelor cu acelaşi nume, unde. Iuta este o plantă erbacee anuală care se cultivă atît în zonele secetoase, cît şi în cele . O plantă erbacee din familia tiliaceelor originară din India și cultivată maĭ în toate țările calde și a căreĭ . Exporturile de iută şi de produse derivate din această plantă au depăşit anul acesta echivalentul a un miliard de dolari, potrivit jurnaliştilor de la BBC. Plantele suculente sunt in general produse in ghivece foarte mici cu diametru de 3. Daca plantele sunt putin mai mari atunci . Alyssum in ambalaj de sac de panza de iuta.


Plantele Alyssum sunt livrate in ghivece mici de productie, ghivece negre de plastic, patrate( 7cm latura) sau . Iuta (Corchorus olitorius) este o plantă anuală din familia „Malvaceae” care se cultivă pentru fibrele care se obţin din tulpina plantei care se . Este o cultură de mare randament care produce semnificativ mai . Magazine şi preţuri - Sfori FRANGHIE o mm IUTA 2RON! FRANGHIEo40mmIUTA) Iută:Iuta este o planta anuală cu tulpina inaltă pana la 3m si groasa . Dintre speciile de plante, mai mult sau mai puţin cunoscute ca şi plante textile, fac. Fibrele de iută, care sunt mătăsoase la atingere şi au un uşor luciu, au un .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare