marți, 24 aprilie 2018

Carbune medicinal detoxifiere

Carbune medicinal sau carbunele activ te ajuta sa alimini toxinele din organism si iti curata intestinul intr-un mod eficient. Cărbunele medicinal are o putere extraordinară de absorbţie şi neutralizare a substanţelor toxice din intestine, fiind considerat unul dintre cele . Carbunele medicinal a fost cel care l-a protejat de efectele otravii,.

Doza recomandata pentru detoxifierea colonului este de pastile pe zi, . Detoxifierea - reţeta tradiţională pentru eliminarea accelerată a toxinelor este . Cărbunele medicinal are proprietăți terapeutice uimitoare. Toxicologul german Max Daunderer recomandă detoxifierea intestinelor cu ajutorul cărbunelui medicinal. Este o metodă revoluţionară care are . Prima mentiune legata de utilizarea carbunelui in scop medicinal apare intr-un papirus egiptean ce dateaza din anul 15I.


Carbunele activat este un detoxifiant atat de eficient incat doar un gram din aceasta substanta sub forma de pulbere (adica o cantitate cam cat unghia) este . Popularul cărbune medicinal obţinut din arderea lemnului ajută în detoxifiere, absoarbe toxinele, cicatrizează răni şi albeşte dinţii. Despre carbunele medicinal se poate spune pe scurt ca este un medicament cu un pret acesibil, care indeparteaza probleme frecvente precum . Desi proprietatile sale curative sunt cunoscute de peste 35de ani cand egiptenii il foloseau pentru a dezinfecta ranile, carbunele activ a . Toxicologul german Max Daunderer recomanda detoxifierea intestinelor cu ajutorul carbunelui medicinal. Se pune o lingura (9-10g) de praf de . Foarte putina lume stie faptul ca, carbunele sunt un instrument excelent pentru detoxifiere, adica carbunele activ.

Carbunele medicinal sau carbunele activ este cunoscut si sub denumirea de carbo activatus,. Ceaiul alb, ideal pentru slabire si detoxifiere. Carbunele medicinal se obtine din arderea lemnului si ajuta la detoxifiere, absoarbe toxinele, cicatrizeaza rani si albeste dintii. Este bine ca organismul sa fie detoxifiat din cand in can asa incat acesta sa poata elimina substantele toxice acumulate de-a lungul timpului.


Este cunoscut si sub denumirea de carbo activatus, carbo medicinalis, carbune adsorbant sau carbune medicinal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare