miercuri, 11 aprilie 2018

Ingrasamant foliar pentru rosii

Ingrasaminte - fertilizanti cu potasiu foliar si prin fertigare Potasiul este un element vital pentru desfasurarea multor procese din planta. Fertilizare foliara - Ingrasaminte foliare pentru legume Cand si cum folosim. Article Information: Categorie: Rosii: Februarie 2016.

Ingrasaminte chimice solubile in apa, biostimulatori de crestere, ingrasaminte foliare, fertilizare radiculara si foliara, microelemente, NPK, legume. Cropmax, biostimulator foliar, biofertilizant natural, ecologic, ingrasamant, aplicare foliara, legume, flori, vita de vie, agricultura, legumicultura. Pentru a tine sub control lipsa calciului pentru plantele de tomate (rosii) se va proceda la aplicarea de ingrasaminte foliare pe baza de Ca. Ingrasamantul organo-mineral pentru rosii si ardei, este un ingrasamant cu un continut total de azot (N)-, Oxid de fosfat solubil in apa (P2O5)-, Oxid de .

In solutiile de ingrasaminte foliare, se mai pot adauga microelemente sub forma chelata (compusi organo-minerali), acizi humici, sau alti aditivi in functie de . BIONAT PLUS nu este un fertilizator de sol ci un ingredient de stimulare pentru plante cu reacţie foarte rapidă fiind absorbit prin frunze aproape instantaneu. La ardei si rosii (in special), carenta de calciu poate fi observata cu usurinta. Din aceste considerente este bine sa facem aplicari foliare cu MYR CALCIUM.


Cropmax este un stimulator foliar bio, superconcentrat, pentru utilizarea foliara, pretabil pentru culturile de legume si fori. Ingrasaminte foliare si prin picurare pentru legume, vita de vie, pomi fructiferi, cereale, plante tehnice si furajere, cultura mare. Fertilizarea răsadurilor se poate face cu îngrăşăminte organice, îngrăşăminte chimice simple, complexe sau fertilizatori foliari. INGRASAMINTE FOLIARE SOLUBILE CU NPK MEZO SI OLIGOELEMENTE.


Fertilizatori naturali si ingrasaminte ecologice pentru gradina ta.

Fie la cuiburile de rosii, ardei si vinete, in momentul imediat inainte de plantare, . Elemente nutritive principale (macroelemente): Azot (N)-6. Deci are rol și de îngrășământ foliar. Brîndușa a zis că, după ce a stropit și a scăpat de musculița albă a verzei și de afide, a constatat că .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare