marți, 3 aprilie 2018

Domestos dezinfectant

Domestos distruge toti microbii cunoscuti, oferindu-ti increderea si siguranta ca locuinta ta este si curata, si igienizata si in acest fe - METRO Cash Carry . Domestos Pine este un inalbitor dezinfectant cu vascozitate ridicata, putand fi utilizat atat in forma concentrata, cat si diluat. Detergentul dezinfectant Domestos fresh este o solutie ideala pentru dezinfectarea diverselor suprafete din gospodaria dumneavoastra. Detergentul dezinfectant Domestos 24H PLUS curata, dezinfecteaza, inalbeste si improspateaza. Este un detergent dezinfectant lichid conceput pentru . Dezinfectant Domestos 24H Plus Pine Fresh litri la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Va invitam sa consultati si celelalte oferte din categoria DETERGENT . Ingrediente: dezinfectant: hipoclorit de sodiu 4. Cumpara Dezinfectant Domestos Pine Fresh, 1l online de la eMAG la pret avantajos. Cumpara Dezinfectant Domestos White 750ml online de la eMAG la pret avantajos. Cumpara Dezinfectant Spray Domestos 750ml online de la eMAG la pret avantajos.

Domestos lanseaza Domestos Bacti-Stop, primul si singurul dezinfectant solid de toaleta care omoara microbii. Recunoscut de consumatorii din Romania . Detergentul dezinfectant Domestos fresh litri este o solutie ideala pentru dezinfectarea diverselor suprafete. Dezinfectant baie Domestos 7ml cu vascuzitate ridicata – curata, dezinfecteaza, inalbeste si improspateaza vasul de toaleta. Poate fi utilizat atat ca atare, sub . Folosit zilnic, Domestos cu formula patentata cu Hygiene Molecules te protejeaza pe tine si familia ta de . Poate fi utilizat sub forma concentrata sau diluat.


Se foloseste, in special, pentru curatarea suprafetelor din baie si bucatarie. Este un detergent dezinfectant lichid conceput pentru igienizarea regulata a suprafetelor lavabile. Dezinfectant Domestos Citrus Fresh, 750ml Detergenti universali baie suprafete Domestos 24H PLUS curata, dezinfecteaza, inalbeste si improspateaza.


Folosit zilnic, Domestos cu formula patentata cu Hygiene Molecules te protejeaza . Solutie cu color: comandati dezinfectant DOMESTOS 24h Plus ce omoara toti microbiin, inalbeste si ignienizeaza orice suprafata lavabila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare