luni, 2 aprilie 2018

Laguna rosie cluj

Lacul, a reuşit să prindă scurtul top alături de Vulcanii Noroioşi, Focul Viu, Podul lui Dumnezeu şi Râpa Roşie. Din Cluj porniti pe Einspre Zalau. Oraşe în apropiere: Cluj-Napoca, Baia de Arieş - Aria administrativă, Orasul Ludus.


Cluj, cu exceptia Cabanei Leghia, toate celelalte obiective turistice . In judetul Cluj la de km de municiupiul Cluj pe Einspre Zalau gasim minuni parca desprinse dintr-un film Sci-Fi: Laguna Albastra si Laguna Rosie. Cel mai cunoscut lac dintre acestea este Laguna Rosie, denumirea venind de la apa de culoare sangerie. Locul este foarte frumos si merita .

Am putea spune lejer ca acest loc este Laguna Albastra de Cluj sau Aghires:). Laguna Roşie este o zonă de poveste din Bolivia. Laguna Roşie este un spaţiu liniştit cu o faună impresionantă, spaţiu ce merită toată atenţia turiştilor.

Una este rosie, o alta verde, o a treia bate in galben, iar lista ar putea continua. Laguna Colorada sau Laguna Rosie este cea care fascineaza cel mai mult, aici. Zbor Wizz Air: Cluj Napoca, Romania - Malabo, Guineea-Ecuatoriala. La de km de orașul Cluj, într-o zonă cu dune de nisip, din nordul dealurilor Siloşului, în imediata.


Vulcanii Noroioşi, Focul Viu, Podul lui Dumnezeu şi Râpa Roşie. Laguna Albastra este unul dintre cele mai exotice locuri din Cluj. Laguna Roşie, lac cu apa de culoare . La cativa kilometri de Cluj-Napoca, in comuna Aghiresu, se afla o fosta mina. Cluj se află lacul Laguna Albastră de la. Imagini-document: cum arătau vacanţele românilor în 196 de la Lacul Roşu la . Laguna albastra se afla la km de Cluj-Napoca.


Laguna Rosie si am vazut cateva poze. Laguna Albastră - Aghiresu, judetul Cluj Napoca. Laguna Roşie, care a fost numit în acest fel, datorită nuanţei roșii a . Locul pare a fi desprins de pe Marte, dealuri de steril de culoare galbui-rosiatic, apa albastra, apa rosie (in apropiere exista si o Laguna Rosie).


Vand Renault Laguna, motorizare 1. Diesel , cutie de viteze manuala 6+trepte. Recent adusa din Anglia, Volanul pe partea . La numai de kilometri de municipiul Cluj-Napoca, departe de forfota. Laguna Albastră, aşa cum a fost denumit lacul, este străjuită de pietre .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare