marți, 3 aprilie 2018

Firma curatat covoare galati

Eco spalatorie profesionala covoare,mochete, carpete. Spalatorie Eco Profesionala covoare si mochete UNICAT in GALATI. Servicii profesionale de spalat covoare,mochete,.

SRL din Galati: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe. Pentru curatarea covorului, a mochetei, pernelor si carpetelor nu va mai fi necesar transportul acestora la spalatorie si . Curatatorie-spalatorie Galati, spalatorii covoare Spiridon. Spalatoria de covoare Spiridon executa spalat covoare, mochete, carpete, paturi, jaluzele si perdele.

Covoare impecabile: spalatorie covoare Tip Top Cluj - Duration: 8:21. Rezultate pentru Spalat Covoare în Galaţi ; părerile clienților, prețuri, date de contact,. Firma profesionala de spalat covoare, mochete si perne la domiciliu.


Descriere: GREEN LINE vă oferă servicii de spălare şi curăţare pentru o gamă diversificată de textile, inclusiv covoare şi perdele. Nou - Servicii profesionale curatatorie Galati Braila. Curatare, spalare mocheta, covoare, canapele, fotolii prin metoda injectie-extractie sau cu monodiscul.


De ce este bine sa spalam covoarele. Cercetarile si analizele confirma ca un covor nespalat ar putea adăposti in medie milioane de bacterii. Publica rapid aici anuntul tau fara inregistrare pentru o.

VeroClean firma de curatenie in Galati si Braila ofera solutii complete în domeniul serviciilor. Firma curatenie Galati si Braiala. Multi dintre dumneavoastra stiu ca mochetele si covoarele pot ascunde adevarate focare de infectii. Insa, stiti ce impact pot avea acestea asupra vietilor noastre . Spalatorie Curatatorie Galati Galati - Curatatoria GO GO Cleaning. Servicii curatenie profesionala pentru birouri, apartamente, firme, hale si alte imobile.


Prin serviciul de spalatorie covoare si mochete va stam la . Aveti mai multe covoare si vreti sa aflati pretul spalarii lor? Va punem la dispozitie calculatorul de preturi pentru spalat covoare! SC MEDIA TRANS SRL a fost înființata in anul 199 in Galați, cu capital privat integral.


Spalatorie, curatatorie profesionala covoare Galati Firma noastra va ofera servicii de spalare si curatare in profunzime a covoarelor si mochetelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare