luni, 9 aprilie 2018

Cartier prima oradea contact

ALEGE LOCUL CARUIA SA II SPUI ACASA! Acum te poti muta in orice locatie doresti! PRIMA RESIDENCE e peste tot in Oradea!

Apartament camere de vanzare situat in Oradea ,cartierul Nufarul. Apartamente - Garsoniere de vanzare 2 . Prezentarea detaliată a proiectului Cartierul Prima Nufarul din Oradea - informații complete, album foto-video, poziționare pe hartă, date de contact . Pentru a ne trimite e-mail va rugam copiati adresa de mai sus si inserati in programul Dvs de e-mail.

Prima Residence este un dezvoltator imobiliar care și-a început activitatea în anul 20și se axează în principal pe construcți rezidențiale. Peste de apartamente de vanzare in Oradea pentru Prima Casa, cu pret de vanzare intre si 700EUR. Odată cu finalizarea celui de-al şaselea bloc, cartierul Prima Casă îşi. Zgârcenia dăunează: Rămas fără pază, un parc din Oradea este vandalizat (FOTO). Apartament nou decomandat camere Cartierul Prima Nufarul Oradea - Oradea.


Apartament nou decomandat camere Cartierul Prima Nufarul Oradea . Apartament Cartier Prima se află în Oradea, la km de Aquapark Nymphaea și. Iosia din Oradea str Lapusului nr 21. Din prima clipa vei fi atras de spatiile generoase si de executia de calitate.

Cablajele pentru telefon, videointerfon, televiziune si Internet cu prizele . Apartamentul este situat la etajul din in primul Cartier Prima, din Nufarul. Apartamentul are suprafata de mp. Apartament de inchiriat in Oradea, cartier Prima Premium, camere. Excelent apartamente de vanzare cu in Oradea, Bihor, la 5€. Acest apartamente de vanzare situat la etajul are m² suprafata utila si m² suprafata . Apartament cu camere de vanzare , situat in cartierul rezidential Prima, din zona Nufarul, la etajul 4. Pentru mai multe informatii va rog sa ma contactati la numarul de telefon: 07706695- Bijan Costin Petru.


Apartamente noi, finisate la cheie in cartierul Prima - Apartamente noi, finisate la. Sc Prima Real Estate Srl, ORADEA, TIGLARILOR NR. Cartierul Prima este primul ansamblu rezidential nou din. Oradea, situat in zona Nufarul, la intersectia strazilor C-tin Noica . SRL Restaurant NOJORID PRIMA MARKET Cartierul PRIMA ,ORADEA LIVELLA COM .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare