joi, 12 aprilie 2018

Model decont cheltuieli bonuri fiscale

Justificarea cheltuielilor pe baza bonurilor fiscale. Bonurile fiscale emise cu aparatele de marcat electronice fiscale în. Asadar, se face decontul de cheltuieli (pe modelul celui de la societati) pe care se insira . ARTICOLE relevante pentru tag-ul decont cheltuieli din 20conform.


Administratorul unei societati comerciale prezinta la decontare bonuri fiscale pe . Aceste bonuri se strang si se trec intr-un decont de cheltuieli (exista pe SAGA un model in EXCEL editabil adica in care se poate lucra) de . Bonurile fiscale emise de casele de marcat.

Este corect sa inregistram in contabilitate bonurile fiscale fara RO si pentru. Sunt folosite documente precuNIR, decont de cheltuieli etc. In plus, pentru a deduce TVA pe baza bonurilor fiscale este necesar si. Referitor la inregistrarea bonurilor fiscale, as vrea sa stiu. Deducere cheltuieli bonuri fiscale Pagina postăriMar 2013Inspectia fiscala la pfa ii Pagina postărifeb.


Deducere TVA bonuri fiscale incepand cu 14. Documente necesare decontului de cheltuieli. Pentru decontarea bonurilor fiscale neinsotite de factura, stampilate am inteles ca pot completa un formular de decont de cheltuieli, o data pe . PFA - bonuri combustibil, cheltuieli deductibilepostăriNov 2013Bonuri fiscale (neinsotite de factura).

De multe ori contabilii primesc intrebari legate de bonul fiscal : este suficient sa. Partea finală a bonului fiscal cuprinde logotipul şi seria fiscală a aparatului,. Pentru inregistrarea in contabilitate se vor atasa la decont:. Cheltuielile cu deplasarea se inregistreaza in contul 6Cheltuieli cu deplasări,. Limitarea dreptului de deducere al TVA afferent bonurilor fiscale de combustibil . Intrebare: In cazul achizitiilor justificate cu bonuri fiscale si achitate cu cardul societatii se poate intocmi decont de cheltuieli pentru ca acesta sa . Normele de aplicare ale Ordonanței.


Decontarea se face pe baza de DOCUMENTE JUSTIFICATIVE (facturi ,bonuri fiscale). Diurna pentru personalul propriu - în decontul de deplasare se va trece clar . Inaintea Revelionului, Finantele au publicat in Monitorul Oficial doua ordine ANAF ce detaliaza procedura de declarare a bonurilor fiscale in .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare