marți, 7 februarie 2017

Cosulete din hartie de ziar

Ai o colectie de ziare si nu stii ce sa faci cu ea? Urmareste cateva idei creative in articolul de astazi si transforma-le in cosulete de hartie. Aici: gasiti un tutorial cum sa faceti glob din hartie.

Si aici vedeti in imagini cum se face un cosulet rotund cap-coada. Urmărind aceste imagini, vom învăţa cum putem obţine din hârtie de ziar un obiect decorativ cu totul deosebit şi cu utilitate practică. Un gând despre „Cum se face un cosulet decorativ din hartie – tutorial video”.


Cum sa faci un cosulet din hartie de ziar.

In tutorialul de astazi am sa va arat cum sa va realizati singuri acasa un cosulet in care puteti pune bomboane, . Paper Wicker Arts'n Crafts - Impletituri din hartie. Acum zile - Mestesuguri impletite, cele mai frumose impletituri din hartie, solutii de depozitare, cosuri, genti impletite,veioze, ateliere de impletituri. Moartea ziarelor tipărite e deja anunțată de câțiva ani, dar cititorii.

Tutorial impletituri din hartie - cum se incepe un cos cu fundul rotund 2. In ceea ce priveste insa cosuletul, noua, ucenicilor, ne-a luat vreo ore. Cam asa… cum sa confectionezi bete din hartie. Coşuleţ din hârtie împletită – Tutorial. Cum sa faci cosulete din hartie de ziar - idei creative Ai o colectie de ziare si nu stii ce sa faci cu ea? Urmareste cateva idei creative in articolul de astazi si . TOPICS:cosuri impletitecraftecohartie reciclata.


Cosulete decorative din hartie reciclata (Handmade). Mobila - Decoratiuni Decoratiuni. Distinsă redacție, după o absență destul de lungă, vă scriu din nou despre pasiunea mea de a recicla diferite obiecte.


Cosulet impletit din hartie de ziar, decorat cu tehnica servetelului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare