luni, 27 februarie 2017

Parcul cetatuia cluj

Situată la nord de centrul istoric, la o altitudine de 405m, Cetățuia are aspectul unui platou pe care a fost construită de către habsburgi, . Cetățuia (în maghiară Fellegvár) este o fortificație construită in perioada Habsburgică în vârful dealului cu. Gabriela Popa, Liviu Stoica - ”Cluj-Napoca City Guide”, Cluj-Napoca, 200 ISBN.

Parcul central Simion Bărnuțiu . Parcul Cetatuia - Cluj,rh:ghiduldecluj. Aerial View - Parcul Cetatuia Cluj, filmare aeriana drona. Una-dintre-portile-de-intrare-in-cetate-degradata-complet.

Parcul Cetăţuia, unul dintre monumentele reprezentative ale Clujului. Parcuri si spatii verzi,rh:visitclujnapoca. Cetăţuia din Cluj Napoca - Cluj Travel,rh:clujtravel.


Semnalați o altă imagineSemnalați imaginile ofensatoare. Cetatuia din Cluj Napoca este situata pe un deal integrat in zona centrala a. Mai jos după parc se ajunge la intersecția cu străzi, una din . Dealul Cetatuii a fost asezata o cruce de marmura, dar ea a disparut dupa Primul Razboi . Site-ul pune la dispozitia turistilor informatii despre produsele turistice specifice destinatiei Cluj-Napoca. Printre acestea se regasesc muzeele din oras, Gradina .

Unul dintre cele mai frumoase parcuri din Cluj-Napoca se află pe dealul Cetățuia. Este situat în nordul orașului la altitudinea de aproximativ . Parcul Cetăţuia is located on the north side of the river Somesul. When you look north from almost any place in Cluj you will see the Hotel . Parcul Cetatuia, localitatea Cluj-Napoca, judetul Cluj pe harta rutiera a Romaniei vazuta din satelit.


Cetăţuia” este locul cu cea mai frumoasă panoramă din Cluj-Napoca, un important punct turistic de belvedere. Situată la o altitudine de 4m, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare