joi, 2 februarie 2017

Flori din hartie creponata video

DIY-Cum sa faci Flori din Hartie Creponata.

Cum sa faci uimitoare flori de hartie. Dekoratiuni: Flori din hârtie creponată. Trucuri care-ți fac viața ușoară: # 6: Cum să faci flori din hârtie.


Vază de flori din hârtie glasată şi rolă de carton.

Am vazut pe grupul Fabricuta de idei o carte minunata despre flori din hartie, Paper to petal, autori, Rebecca Thuss si Patrick Farrell.

Decupeaza hartia creponata in forma de petale de trandafir. Decupeaza trei sau mai multe flori din hartie creponata, de aceeasi dimensiune. Un buchet de flori proaspete schimba total aspectul unei incaperi, insa si o. De ce ai nevoie: hartie creponata alba, un vas termorezistent, . Daca aveti o petrecere de copii sau chiar o nunta, puteti sa aduceti un plus de culoare prin realizarea unor flori din hartie creponata care sa . Un pas inainte: trandafiri din hartie creponata. Flori din Hârtie Creponată a distribuit un clip video.


Iti spunem noi: garoafe din hartie creponata! Un buchet handmade de Florii (TUTORIAL VIDEO). Vă amintiţi de orele de lucru manual din şcoală, când învăţam, printre altele, să facem flori din hârtie creponată? Florile sunt si ele o optiune la indemana cand vine vorba de transformat hartia creponata in ornamente. Si pentru ca am vorbit de ele, sa vedem . Confecționează un buchet de flori din hârtie, colorate așa cum îți dorești, care își vor păstra frumusețea și.


Lipește hârtia creponată de tulpină, strângând-o la bază pentru a se înfoia frumos la exterior. Florile colorate însuflețesc o locuință, oferindu-i un aer mai fresh și mai stilat. Unele dintre cele mai frumoase flori pentru a decora un apartament sunt bujorii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare