vineri, 3 februarie 2017

Ecolab iasi produse

Industria produselor cosmetice şi de igienă are o diversitate de necesităţi specifice. Păcurari 138; Centrul de Afaceri IDEO, etaj 2; 7005Iaşi; Contactați-ne. Ca partener al dumneavoastră, Ecolab vă va ajuta să oferiţi un mediu mai curat, mai sigur şi mai eficient, în care produsele dumneavoastră să fie prezentate în .

Ecolab este lider global în furnizarea de . Preturi de import, calitate garantata si trasport gratuit in Bucuresti. Distributie de:- detergenti si dezinfectanti pentru uz industrial si produse complementare;- echipamente de dozare si aplicare.

Aici găsiţi Segmentele de piaţă deservite de Ecolab şi Aplicaţiile şi Soluţiile. Gama completă de produse şi servicii a companiei S. Ecolab, un partener de incredere pentru igiena si curatenie, va propune un sistem complet de produse, echipamente profesionale, service, suport tehnic si . IASI, domeniul 4644: Comert cu ridicata al produselor din ceramica, sticlarie, . Folosim produse profesionale de curatenie pentru pardoseli, gresie si faianta:Kiehl, Karcher, Profesional SP, Sano, etc - LOADMI IMPEX- Iasi. COD CAEN:4644- COMERŢ CU RIDICATA AL PRODUSELOR DIN CERAMICĂ STICLĂRIE SI PRODUSE DE . CAEN: Comert cu ridicata al produselor din ceramica, sticlarie, si produse de intretinere. Profil de companie pentru ECOLAB S. Comert cu ridicata al produselor din ceramica, sticlarie, si produse de intretinere .

Informaţii detaliate ECOLAB SRL, Iaşi. C: 46- Comert cu ridicata al produselor . Crystal Palace Ballroom, Bucuresti. ECOLAB SRL a fost infiintata in anul 1998. Conform datelor oferite de Registrul Comertului, firma are ca domeniu de activitate principal Comert produselor din .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare