joi, 2 februarie 2017

Hotel opal jupiter poze

Hotelul Opal este situat in partea nordica a peninsulei Cap Aurora, fiind amplasat pe faleza din statiune, la de metri de . Hotel Opal stele este situat in zona nordica a statiunii Cap Aurora, la de metri de faleza Marii Negre.

Hotelul este construit pe etaje recent modernizat este . Situat la de metri de plaja cu nisip din staţiunea litorală Jupiter, hotelul Opal oferă camere cu TV prin cablu şi balcon. Aici gasiti impresiile si comentariile postate de catre turisti despre cum a fost in vacanta la Hotel Opal, Cap Aurora, Romania 20- 2017.

Hotel Opal Cap Aurora, Litoralul Romanesc, vacanta, oferta speciala, poze, . Rezervari Cazare Hotel Opal Cap Aurora la PRETUL MINIM GARANTAT. Hotel Opal Cap Aurora - 2camere si apartamente modernizate cu conditii. Dupa cum se vede si in poze camerele arata foarte bine. Poate cel mai bun hotel din statiunea Cap Aurora, Hotelul Opal este recunoscut pentru design-ul sau unic, pentru conditiile deosebite de cazare si serviciile . Citeste parerile si impresiile turistilor care au fost la Hotel Opal Cap Aurora inainte de a face o rezervare! Rezervari la cele mai mici tarife fara comision la Hotel Opal Cap Aurora.


Oferte sejururi 20Hotel Opal Cap Aurora sau cazare individual. Este situat in partea nordica a peninsulei Cap Aurora fiind amplasat pe faleza din statiune, la de metri de plaja. Hotel OPAL din Jupiter - Cap Aurora.


Mai departe, însă, pentru amatorii de baie în mare – Cap Aurora este o. Hotel California şi Hotel Opal - vedere de pe Plaja Copiilor. Aurora hotel Opal, oferta cazare hoteluri si pensiuni din Jupiter, preturi descriere poze contact hotel Opal cap Aurora Hotel Opal stele .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare