miercuri, 22 februarie 2017

Spalatorie auto camioane

Spalatorie camioane + vehicule industriale. Spalatorii profesionale automate pentru camioane, acum in oferta magazinului nostru. Gasiti aici o gama variata la cele mai accesibile preturi de pe piata.

Spalatorie automata tir si autobuz Informatii tel. Detinem si o spalatorie auto camioane, dotata cu echipamente si perii speciale, dar si detergent si spuma indicate in curatarea acestui tip de vehicule. SC SIVECO AUTO SRL - Spalatorie Auto, Vulcanizare si Service Roti pentru camioane si turisme. Astfel, ADROM GROUP, aduce pe piata din Romania o gama vasta de echipamente pentru spalatorii auto, fabricate de cei mai renumiti producatori din acest .

Curățare interioară și exterioară pentru camioane, autocare, furgonete și autoturisme. Spălătorie camioane și vehicule utilitare. Chemtraders din Popeşti-Leordeni dispune şi de o spãlãtorie auto pentru orice tip de vehicul.


Bacău, atât pentru maşini mici (turisme), cât şi pentru cele mari (camioane, autocare, autobuze, etc).

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Stefano Serv Timisoara - Spalatorie auto si vulcanizare auto, autoturisme cat si camioane autorizata de DSF Timisoara pentru dezinfectia masinilor frigo . Stiu pe cineva care are spalatorie si spala si camioane , dar mai mult . Transport intern international marfuri, casa expeditii, camioane disponibile, transport ADR, transport agabaritic, cotatii transport marfa, transport frigo, comanda . Camioane si autocare ( Truck Wash) Spalatorie manuala pentru autocamioane (TIR-uri) si autocare. Spalatorie Auto-Covoare- Camioane, Stuparei, Vâlcea, Romania. Spalatorie Auto-covoare si Camioane.


Bucuresti - Duminica martie 20- 03:15.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare