luni, 13 februarie 2017

Galleria arad arad

Global Trade Center (GTC) a vândut Galleria Ara ultimul centru comercial deținut în România. Potrivit unui raport financiar al companiei, citat . Lacătul a fost pus acum și pe ușa Cinema City din Galleria Ara după plecarea răsunătoare a magazinului Cora din acelaşi complex.

Galleria Arad a început să se confrunte cu probleme grave legate de gradul de ocupare după închiderea hipermarketului cora. După plecarea celor de la Cora, lucrurile au mers din ce în ce mai prost pentru mall-ul Galleria Ara totul culminân în prezent, cu mutarea . Evenimente care de care mai interesante sunt programate pentru acest sfârșit de săptămână, de la filme la expoziții, aveți . Program cinema Ara cinematografe Ara filme cinema Ara premiere cinema Ara pret bilete cinema Arad - Luni.

Special Arad anunța că centrul comercial Galleria Mall din Arad și-a schimbat patronatul. Global Trade Center (GTC) a vandut Galleria Ara ultimul centru comercial detinut in Romania. Dezvoltatorul imobiliar Globe Trade Center (GTC), care incearca din 20vanzarea mallurilor neperformante construite pe piata. Mall-ul Galleria Arad a fost vândut pentru suma de milioane de euro.


Suma apare în raportul financiar al companiei Global Trade Center, . Dezvoltatorul GTC a vândut şi mallul Galleria din Ara cu milioane de euro, arată cel mai recent raport al companiei, care a vândut şi în . Centrul comercial Galleria Mall Ara Aurel Vlaicu 225-23 3100Ara România. Program cinema Cinema City Galleria - Arad - Arad. Adresa: Strada Aurel Vlaicu 225-23 Arad.

Adresa, informatii de contact magazine electronice Flanco, programul de functionare si orarul de lucru Flanco Complex Comercial Galleria, Ara Arad.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare