miercuri, 22 februarie 2017

Pensiunea cisnadie

Cazare Cisnadie 2017: tarife, poze, comentarii de la turisti. Rezervari directe la hoteluri si pensiuni, preturi mici. Contact direct cu proprietarul, preturi mici.

Pensiuni Cisnadie - cazare de calitate: alege printre cele mai bune oferte cazare pentru Pensiuni in Cisnadie. Selectionate si verificate de echipa noastra, .

Vezi oferta Pensiunii Stan din localitatea Cisnadie, marginimea Sibiului, telefon, adresa cu localizare pe harta si preturi la cazare. Situată în Cisnădie, la 4de metri de centrul orașului, Pensiunea Lucia oferă o piscină cu acces gratuit, un restaurant în incintă și o curte cu. Compara si alege cea mai buna oferta de cazare! Cazare Cisnadie - pensiuni Cisnadie.


Informatii, poze si recomandari pensiuni, preturi cazare, rezervari online. Pensiunea recent construita ofera cazare in: camere duble si garsoniera, cu mobilier elegant si dotate cu mocheta, baie proprie, dus, cablu TV, conexiune. Pensiunea Stan din Cisnadie va ofera cazare la stele intr-o locatie deschisa la finalul anului 2014.


Vezi preturi si localizare pe harta! Pensiunea Casa cu Flori este o constructie finalizata in 200 situata pe drumul judetean 1Cisnadie - Cisnadioara, la km de orasul Sibiu si 5m de orasul .

Pensiunea Lucia, Cisnadie, Romania. Pensiunea Stan va ofera cazare in localitatea Cisnadie din zona Marginimea Sibiului la conditii de stele. Pensiunea a fost deschisa la sfarsitul anului 20si . Pensiunea dispune de un restaurant cu meniuri traditionale, bar, sala de. Casa cu Flori este situata pe drumul judetean 1Cisnadie – Cisnadioara la km . Pensiunea Lucia Cisnadie, judetul Sibiu.


Adresa, numar de telefon si rezervari Pensiunea Lucia; poze si tur virtual.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare