vineri, 24 februarie 2017

Covor cauciuc animale second hand

Urgent vand banda de cauciuc pentru animale la cel mai mic pret. Covor cauciuc banda de alergat nou. Banda de cauciuc pentru animale sau balastiera.

Covor sau saltea de grajd din cauciuc - x m, mm Destinat pentru vaci, cai, porci. Fabricat in Irlanda de catre JFC . Alege din 17oferte pentru covor cauciuc. Covor cauciuc - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.

Producem pardoseala din cauciuc - covor cauciuc si placi din cauciuc - utilizabila in industria zootehnica. Acest covor mediu din cauciuc moale este destinat utilizării în cusete cu stabulatie legată. Canalele prevăzute pe partea inferioară a covorului permit scurgerea . Caut placi de cauciuc de minim 15mm grosime, ideal 20mm. Cauciuc anti-alunecare este fabricat pentru a îmbunătă?


Structura ramelor boxelor de odihna impiedica stanjenirea unui animal de catre altul. Oferim cu livrare din stoc, COVOR CAUCIUC si PLACA TEHNICA CAUCIUC, cu suprafata lisa (dreapta) sau antiderapanta, la preturi avantajoase, din import UE . Oferte de la SC IKOSAR SRL si alte firme. Mai gasiti benzi transportoare si garnituri cauciuc.

Oferte din categoria covoare cauciuc. Depozit haine second hand Anglia , numai calitatea I si EXTRA special pentru. Uz casnic, Covoare, mochete, perdele, Mocheta second hand si noua, imaginea.


Vindem pavaje din cauciuc ideale pentru terase, spatii de joaca, piscine, sali . Abt Niewiadow Pt Animale Timis Timisoara - an de fabricatie 201 - Detalii. Lista preturi pentru covor cauciuc de prima calitate, import UE, oferit de compania Emsai. Pardoseala cauciuc pentru animale mari,ptr.


Masini second si motociclete sau biciclete de vanzare. Remorca noua Niewiadow pentru transport animal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare