miercuri, 8 februarie 2017

Model decont cheltuieli transport

Model Fisa Postului pentru Coordonator Transport, 8224. Formular Decont Justificativ de Cheltuieli, 3152. Model ordin de deplasare in strainatate, 2650.

DECONT DE CHELTUIELI înregistrat la nr. Decontul cheltuielilor efectuate în lei. Documente specifice transportului de marfa, contract de transport, ordin de deplasare, fisa postului sofer, decont cheltuieli, adeverinta de concediu, etc.


TOTAL : Rest rezervor la sfarsitul decontului anterior: _____(Litri).

Decont cheltuieli valutare transporturi internationale. Model declaratie 1impozit profit 20data Adeverinta pentru medicul de familie data Informare . BORDEROUL ACTELOR JUSTIFICATIVE DE CHELTUIELI. Am preluat contabilitatea pentru o firma nou infiintata care are ca obiect de activitate transporturi rutiere de marfuri interne si internationale. As dori sa stiu, va rog, ce formular de decont de cheltuieli pot folosi pentru inregistrarea in contabilitate a unor bonuri fiscale (de ex.rechizite) ? Cum procedam la decontarea bonurilor de.


Astfel, conform calculatiei din foaia de parcurs, anexata si ea la decontul de cheltuieli, veti putea stabili valoarea cheltuielii cu transportul. La cheltuieli efectuate conform documentelor anexate, vom vedea daca pe langa.

Pentru transporturi internationale se utilizeaza Decontul de . DECONT DE CHELTUIELI PENTRU DEPLASĂRI ÎN STRĂINĂTATE. Total cheltuieli ( a + b + c + d ). Anexa 1)aprobat de conducatorul unitatii ,referat care este insotit de ordinul. Pe baza acestora se intocmeste decontul cheltuielilor efectuate.


DECONT DE CHELTUIELI VALUTARE (transporturi internationale). Cheltuielile de cazare şi transport achitate la agenţia de turism pentru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare