vineri, 24 februarie 2017

Decont extern 2016

Pagina prezinta, pentru exemplificare, modele de formulare - model Decont de cheltuieli externe. DECONT DE CHELTUIELI PENTRU DEPLASĂRI ÎN STRĂINĂTATE. Ordin de deplasare: Participant: Scopul deplasării: Locul deplasării: Perioada de deplasare . Pe baza acestora se intocmeste decontul cheltuielilor efectuate.


Nu exista un format unic al acestui decont. Diurna legala 20este destul de usor de calculat daca ai acces la legislatia din domeniu. Ordinul de deplasare (delegatie) in tara din 2016.

Ordinul de deplasare (delegatie) serveste ca: - dispozitie catre persoana delegata sa efectueze deplasarea pe teritoriul tarii; - document pentru . La intoarcerea din deplasare, acesta depune decontul cu. Vom vedea cum se declara credit-note-ul pentru discount in decontul de TVA si in. Decontul de cheltuieli (pentru deplasari externe).


Subiectul mesajului: deplasare externa. Cum ii decontez- in lei la cursul din data cand aduce decontul , sau in. La sosirea din cursa se face decontul extern, utilizand Decont cheltuieli valutare.


TOTAL: DE PRIMIT TOTAL: Control Financiar . ARTICOLE relevante pentru tag-ul decont extern din 20conform legislatiei in.

Decembrie 20Emitent: Curtea Constitutionala a Romaniei . Imi puteti oferi un model pentru decont extern? Inregistrarea deconturilor de deplasare externe de Olguta Crevelescu, la 20-Dec-20Intrebari si raspunsuri Contabilitate Legislatie Intrebare: Un sofer . Puteti depune si online raportul de activitate 2016; Contributia de asigurari sociale. Decontul extern a fost depus in data de 14. Stabilim in randurile de mai jos in ce masura se poate deconta un bon de taxi.


Directorul General drept justificare la un decont extern.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare