vineri, 3 februarie 2017

Monitorul de vrancea

Include o ediţie online care cuprinde versiuni electronice pentru majoritatea articolelor. Articole, editoriale şi ştiri de interes judeţean, grupate pe categorii. Cel mai citit ziar din județul Vrancea!

Cosmin Bogdan, proprietarul pensiunii Monte Carlo, care a ars ca o torta joi, a stat ieri de vorba in exclusivitate cu reporterii Monitorului de Vrancea, pentru a-si . Monitorul de Vrancea, ziar de partid şi de stat al celui care-a distrus judeţul, scria . ULTIMĂ ORĂ: Dubiță de la Monitorul de Vrancea, implicată în accidentul de la Bizighești. Informatii si stiri din Monitorul de VRANCEA. Afla tot ce se pentrece in Vrancea in timp real.


Ziarul Monitorul de Vrancea azi, ultimele stiri de ultima ora monitorulvn. Ziare de la A la Z - ziare romanesti - bloguri - agentii de presa - posturi radio live .

Vrancea au fost închise de inspectorii. DGAF, Alexandru Cristea, citat de Monitorul de Vrancea. Fostul şef al ARR Vrancea, Florin Nedelcu, a fost concediat de pedelişti pentru că a avut curajul să . Citeste pe net ziare locale, presa locala si stiri din Focsani-Vrancea.


Presa locala online si stiri locale din Focsani-Vrancea. Patrula de Reciclare din cadrul Școlii Gimnaziale „Alexandru Vlahuţă” îi aşteaptă pe iubitorii mediului înconjurător să . Monitorul Oficial al Judetului nr. Monitorul de Vrancea, 2 in Mar 2017. Mar 201 Încă o persoană din Vrancea a murit din cauza pneumoniei.


Regizorul Antoine Fuqua („Training Day”) şi scenaristul Kurt Sutter („Sons of Anarchy”) prezintă filmul „Southpaw: Lovitură de stânga” . Compara preturi anunturi Monitorul de Vrancea si calculeaza pret anunt in ziarul Monitorul de Vrancea, Vrancea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare