luni, 20 februarie 2017

Stergator picioare exterior

Preturi pentru STERGATOARE INTRARE de la lei. Stergator de intrare pentru exterior cu inaltimea de mm. Presuri online intr-o gama variata de Culori si Modele prin Decorino care va ofera Covorase de Intrare si Stergatoare de Picioare de Vanzare la Cele Mai Bune .

Va oferim o gama diversificata de stergatoare de picioare profesionale,. Producator si distibuitor de presuri si stergatoare profesionale, bariere praf pentru intrare in cladiri birouri, mall-uri, hoteluri si restaurante. Stergatoarele profesionale de picioare sunt realizate din benzi de aluminiu eloxat cu. Stergator profesional de picioare DE EXTERIOR Stergator profesional de .

Stergatoarele de picioare EUROMATT ofera caracteristici. Utilizare: la exterior, trafic intens. Stergatoarele pentru picioare se instaleaza la intrari sau spatii de tranzit in cladirile cu trafic.


Stergator pentru exterior cu lamele din cauciuc si lamela de perii.

Stergator profesional pentru intrari pe baza de profile de aluminiu cu insertii din. Stergator profesional pentru intrare la exterior pe baza de profil de aluminiu cu . Stergator de Exterior, trafic intens, bucle vinyl, maro , 14mm, 90x60cm. Stergator de intrare profesional din aluminiu cu insertii din fibre textile, prevenind introducerea murdariei fine in cladire prin inlaturarea acesteia si uscarea . Va oferim intreaga gama de stergatoare profesionale de picioare - covor intrare. Tava din beton cu polimeri, cu rama din otel zincat, cu posibilitate de evacuare DN100.


Stergatoare de picioare de la importatori, producatori, distribuitori directi prezenti pe Bizoo. Stergator de exterior maro m. Stergator de exterior rola maro latime m Sistem anti-alunecare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare