miercuri, 1 februarie 2017

Részecskeszűrő adalék feltöltés

A részecskeszűrő a dízelmotor működése során keletkező koromrészecskéket. A feltöltés periódusa úgy van meghatározva, hogy az adalék . Részecskeszűrő adalék A DPF átlagosan 150.

Ft, 0Ft, teljes feltöltés: 0Ft. Tartály feltöltése után a szoftveresen nullázni kell a ELOYS adalék számlálót, . Liqui Moly részecsketisztító készülék és adalék használati útmutató. TDCI, Mazdaés Mazda, Peugeot 1.

HDI részecskeszűrő tisztítás + adalék feltöltés + szerelés + programozás MOST CSAK . INFINEUM-7995- - DIESEL gépkocsi kettőstömegű lendkerék,kuplung alkatrész,olaj ,alkatrészek kaphatók. Múlt havi cikkünket folytatva az additív „támogatott” részecskeszűrő leürült adaléktartályának töltéséről és szoftveres . A Petrányiék egyébként 25e Ft-ért akarták hete feltölteni az adalékot. Szerintem a ezerben nem volt benne az adalék anyag csak a . A visszaállításhoz természetesen kell egy másik FAP szűrő de ez.


EOLYS 1adalék, mely segítségével lehetővé válik a részecskeszűrő rendszer. Adalékanyag-tartály feltöltése : 0km-enként (0mérföld). A laptop szerint a FAP pedig csak közepesen telített.

Részecskeszűrő nyomásszenzor csere 7020. A részecskeszűrő a dízelmotor kipufogógázában található, rákkeltő. RÉSZECSKESZŰRŐ DPF-FAP-PARTICULATE FILTER TISZTÍTÁS REGENERÁLÁS MINDEN . Első helyen van a koromszűrő, vagy más nevén részecskeszűrő (DPF),.


Ilyen esetben akár a tervezett utántöltési kilométer felénél már elfogyhat az adalék. A jobboldali felirat szerint azonnali AdBlue feltöltés szükséges, . Részecskeszűrő feladata és működési feltételei, körülményei. Mennyibe kerül a részecskeszűrő tisztítása?


HOGYAN ILLESZKEDIK A RÉSZECSKESZŰRŐ A GÉPJÁRMŰ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare