marți, 21 februarie 2017

Mobila pitesti alprom

Producator si distribuitor mobilie lemn masiv: mobila, sufragerii, canapele, dormitor, dormitoare, living, hotel, pat. Excelenta in productia de mobilier.

Pitesti se numara printre liderii industriei de mobila din Romania si Estul Europei datorita orientarii spre calitate, capacitatilor mari de prelucrare a . Peste de ani de experienta in productia de mobilier de inalta clasa. Prezinta mobila de living model Saigon, acum cu un pret care sfideaza piata.

Saigon face parte din colectia de mobila cu . Producătorul de mobilă Alprom Piteşti a intrat în insolvenţă luna trecută, la cererea proprie, în vederea reorganizării. Piteşti se numară printre liderii industriei de mobilă din România şi Estul Europei datorită orientării spre calitate, capacităţilor mari de prelucrare a . ALPROM Pitești este unul dintre producătorii importanți de mobilier din Romania cu o experiența de peste de ani în producția de . Informaţii de contact, telefon, adresă. Alprom SA Pitesti, Mobila, Alprom este unul dintre cei mai mai mari produc? Fosta directoare Maria Bugheanu cere SC Financiar Urban sa plateasca din nou controversatul pachet de actiuni care l-a. Adauga in Lista de dorinte loading.


Alprom are ca obiect principal de activitate comercializarea ALPROM S. Pitesti se numara printre liderii industriei de mobila din România si Estul Europei . Pitesti ranks among the leading furniture manufacturers in and Eastern Europe due to the commitment. Producatorul de mobila Alprom Pitesti: Am pierdut angajati in favoarea centrelor comerciale care se construiesc in oras. Mebo s-a combinat bine cu mobila la Alprom Pitesti. Alprom, compania romaneasca producatoare de mobila, este una dintre .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare