vineri, 10 februarie 2017

Vitantis shopping center

Vitantis Shopping Center este un centru comercial situat în sectorul din. Vitantis Shopping Center este deținut de compania britanică specializată în . Vitantis Shopping Center este una dintre cele mai mari rețele de magazine retail din partea de sud a Bucureştiului.

Reţeaua este formată din Carrefour . Vitantis Shopping Center este situat în sectorul în partea de sud-est a oraşului. Centrul este plasat între două din cele mai mari cartiere rezidenţiale din . Vitantis Shopping Center - Valentine's.

Vitantis Shopping Center - Copii in zbor de ziua lor. Vitantis Shopping Center - iunie. Vitantis Shopping Center - Monster Truck.

Equest Balkan Properties a vândut parcul comercial Vitantis Shopping Center, de lângă târgul de maşini Vitan din Bucureşti, companiei . Citeste cele mai recente stiri de business despre Vitantis Shopping Center publicate pe wall-street. La trei luni după ce a vândut Moldova Mall omului de afaceri Gheorghe Iaciu, fondul de investiţii Equest Balkan Properties (EBP) a reuşit să . Vitantis Shopping Center este una dintre cele mai mari retele de magazine de retail din partea de sud a Bucurestiului. Catalog Vitantis Shopping Center cu Oferte si Promotii prezente in anul 2014! Vitantis Shopping Center pt bucurestenii din partea de Sud a Bucurestiului! Ben si eroii Cartoon Network te asteapta la Vitantis!


George Teleman a cumpărat Vitantis Shopping Center şi Moldova Mall pentru euro. Equest Balkan Properties, companie cu o expunere de pe piaţa . Mâine și poimâine (24-septembrie), la Vitantis Shopping Center are loc cea de-a treia ediție a celui mai mare garage sale de fashion, Chic Bazar. Projects VITANTIS Shopping Center.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare