vineri, 18 septembrie 2015

Afacere spalatorie auto

Cu siguranta ca atata timp cat vor exista masini pe sosele o spalatorie auto in care investesti cu cap va fi o afacere de succes In functie de . Vreau sa deschid o spalatorie auto cu un buget de 250- 300euro, locul. Administrezi afacerea asa cum trebuie si reusesti.

Afacere - Spălătorie autopostăriIul 2015spalatoria auto este o afacere buna? Apr 2005Mai multe rezultate de la forum. Majoritatea romanilor ajung la o spalatorie auto o data pe saptamana. Daca aveti pana in de ani si nu ati mai avut o afacere in trecut puteti .

Cum iti deschizi o afacere cu vulcanizare, spalatorie sau service auto. Descarca ghidul antreprenorului debutant. Acasă Actualitate Spalatoriile auto, o afacere care infloreste. POINT Romania vă recomandă cu căldură să . Spalatorie auto (manuala) la tara.


Afacere: Spalatorie auto (manuala). Pentru o lungă perioadă de timp, masina a fost considerat un simbol de stil de viață bogăției, prosperitate și activ . Spalatoria auto este un business care nu te va lasa niciodata fara clienti,. Cu toate acestea, afacerea este destul de riscanta si presupune o .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare