joi, 3 septembrie 2015

Univers dex

Lumea în totalitatea ei, ansamblul a tot ce există, exceptân pentru cei credincioși, pe Dumnezeu creatorul. Definitie univers - afla ce inseamna univers si toate sensurile acestui cuvant din dictionarul explicativ al limbii romane - DexOnline. Definitie dictionar roman Web DEX online pentru univers - UNIVÉRS, universuri, s.

Lumea în totalitatea ei, nemărginită în. Universul reprezintă lumea în totalitatea ei, probabil că nemărginită în timp și spațiu, infinit de variată în ceea ce privește formele pe care le iau materia, . Lumea în totalitatea ei, nemărginită în timp și spațiu, infinit de variată în ce privește formele pe care le ia materia în procesul .

Pachet Promo Doom Dex Gramatica din categoria Dictionare Explicate ale Limbii Romane. Cuvant: univers, Definitie: UNIVÉRS, universuri, s. Lumea în totalitatea ei, nemărginită în timp și spațiu, infinit de variată în ce privește formele pe care le ia . Sinonime: fiinţă, vietate, vieţuitoare, creatură; trup, statură, înfăţişare, aspect, conformaţie, structură; animal, vedere, natură, fire, lume, univers; configuraţie, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare