vineri, 11 septembrie 2015

Polish faruri iasi

Polish faruri ,reconditionare si aplicare folie de protectie. Din cauza factorilor mediului extern farurile masinilor devin matuite sau zgariate ceea ce impiedica vizibilitatea pe timp de . Perfect Detailing este compania din Iasi care ofera servicii de polish auto, polish faruri si curatare tapiterie auto de calitate exceptionala.

Persoana fizica, execut polish profesional ptr. Ceara auto - Echipa AUTOSEL utilizeaza doar ceara auto profesionala ce ofera o protectie maxima stratului de lac, adaugand o stralucire si un . Rond Podul de Piatră, clădirea Bras). Polishare Profesionala Auto Iasi, Detailing exterior Iasi RACEMI Car Service,.

Iasi, Polish auto Iasi,Magazin piese auto Iasi, import, accesorii auto Iasi,. De ce, cum si pana unde se polisheaza farurile sau Ce poti face ca sa nu le polishezi niciodata. Programarea se face usor , baietii sunt seriosi un polish efectuat ca la carte cu decontaminare +ceara. Farurile capata aspectul si luminozitatea initiala in proportie de peste la suta.


Iasi reconditionare curatare slefuire polishare faruri matuite ingalbenite in iasi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare