luni, 7 septembrie 2015

Laguna albastra cluj

Localizarea comunei Aghireșu în județul Cluj. Comuna Aghireșu este situată în zona Dealurilor Clujului, la 4m altitudine, pe cursul. Lipsesc: laguna ‎albastraLaguna Albastră - mapiamapia.

Oraşe în apropiere: Cluj-Napoca, Baia de Arieş - Aria administrativă, Orasul Ludus. Descriere: Am putea spune lejer ca acest loc este Laguna Albastra de Cluj sau Aghires:) Lacurile aparute intre haldele de steril ale exploatarii de nisipuri . Laguna Albastra din localitatea Aghiresu este localizata la o distanta de aproximativ de km de orasul Cluj Napoca, fiind o locatie cu un puternic potential . Laguna albastra se afla la km de Cluj-Napoca.

Accesul la acest lac se poate face pe rute. Prima din Cluj, pe drumul care duce spre Zalau, . Lacul Laguna Albastră de lângă Aghireșu a devenit faimos în toată România pentru apa albastră ca în Mediterană. Laguna albastra din Aghiresu (jud. Cluj) e un loc misto de vazut.


Daca va place inghesuiala si maneaua puteti merge linistiti . Omul de afaceri Ioan Tecar este noul proprietar al Lagunei Albastre, un loc unic, dar neamenajat din judetul Cluj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare