luni, 14 septembrie 2015

Pete de mucegai pe haine de piele

Acidul conţinut de oteţ distruge bacteriile şi mucegaiului. OŢETUL de MERE, bun pentru piele, casă şi haine – cum să-l foloseşti. Oţetul curăţă ceştile de petele de la cafea şi ceai.

Atunci cand versi un lichid pe o haina, o canapea sau un alt obiect. Hainele de piele se curata cu vata inmuiata in spirt. Dupa ce pata a iesit, se unge haina cu foarte putina crema demachianta, pentru a-i reda . După ce au stat mai bine de jumătate de an împăturite prin dulapuri, hainele de vară capătă un miros neplăcut și chiar mici pete de mucegai, .

Sandra Ionescu Hainele de piele se curata cu vata inmuiata in spirt. Mirosul de haine statute sau petele de mucegai dispar daca haina se . De multe ori se întâmplă ca o haină de piele depozitată în condiții improprii să prezinte pete de mucegai pe suprafața sa. Gecile de piele pot prinde mirosuri neplăcute, se pot păta și murdări, dar pot chiar și mucegăi în dulap, dacă nu sunt depozitate corespunzător . Intretinerea hainelor din piele: sfaturi de care trebuie sa tii seama. Pentru a scapa de petele de mucegai de pe haine, preparati o pasta .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare