marți, 29 septembrie 2015

Spalatoria niagara timisoara

Niagara - Spalatorie auto, Timișoara. Patronul spălătoriei auto „Niagara“ din Timişoara a fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit. Crima a fost comisă de o tânără în vârstă de ani.

Un bărbat de de ani din Timişoara, patron al spălătoriei auto „Niagara”, a fost ucis marţi seara cu mai multe lovituri de cuţit de o tânără în . Dan Ardelean, patronul spălătăriei auto „Niagara“ din Timișoara, a fost omorât, marţi seara, cu mai multe lovituri de cuţit. Suspectă este iubita sa, în vârstă de . Pasiunea pentru fete tinere l-a costat viaţa pe Dan Ardelean, un bărbat de de ani din Timişoara, proprietarul spălătoriei auto Niagara din .

Patronul spălătoriei auto “Niagara” din Timişoara fost ucis cu mai multe lovituri de cuţit. Patronul spalatoriei auto Niagara din Timisoara a fost ucis cu mai multe lovituri de cutit. Crima a fost comisa de o tanara in varsta de ani. Află care este adresa service-ului NIAGARA AUTO SERVICE SRL și cum poți ajunge acolo.


Dan Ardelean, patronul spălătăriei auto bdquo;Niagaraldquo; din Timișoara, a fost omoracirc;t, marţi seara, cu mai multe lovituri de cuţit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare