vineri, 4 septembrie 2015

Locomotiva cu aburi mocanita

Dragi pasionaţi FeRoviaRi şi nu numai, Vă invit în minutele ce urmează la o călătorie cu trenul cu aburi. Din anul 20circulă regulat pe Valea Vaserului trenuri cu abur pentru turişti. Km 1 Alimentarea locomotivei cu apă, ca.

Locomotiva cu abur este o locomotivă propulsată cu ajutorul forței aburului. Mocanita Turism Feroviar, plimbari cu Mocanita, Mocanita Brad - Criscior, locomotiva cu Abur. Cel mai vechi tren cu aburi din lume se plimbă prin Bucovina. Vagoanele tractate de cea mai veche locomotivă cu aburi .

Mocăniţa „Sovata”, sau locomotiva cu aburi pentru linie îngustă seria 76405 face parte din lotul de locomotive construite în anul 194 . Chiar și pentru mocăniță este mai greu dimineaţa şi mai ales iarna. Am ajuns la Glimboaca unde trenul de producţie a lăsat câteva vagoane . Ultima mocanita care a circulat pe linia ferata care facea legatura intre Alba Iulia si. Locomotiva cu abur, o nouă atracţie turistică în Alba Iulia.


Cat costa sa te plimbi cu mocanita de la Hutulca? Daca mai punem la socoteala si locomotiva cu aburi, oamenii ospitalieri sau povestile .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare