miercuri, 23 septembrie 2015

Dexogen pisici pret

Substante active: Gentamicina sulfat, dexametazona, albendazol. Dexogen Suspensie Otica ml - indicat pentru otite la caini si pisici. Pret special Dexogen Suspensie Otica ml.

Marca: FARMAVET; Cod produs: Dexogen; Verificati Disponibilitate: 0762. DEXOGEN - suspensie otică pentru câini şi pisici se recomandă în tratamentul afecţiunilor auriculare de tip inflamator sau alergic, cu evoluţie acută sau cronică. In tratamentul afectiunilor auriculare infectioase, alergice, la caini si pisici produse de agenti etiologici sensibili la . Dexogen suspensie otica antiinfectioasa si antiinflamatorie Actiune Produsul.

In tratamentul afectiunilor auriculare infectioase, alergice, la caini si pisici produse de agenti etiologici sensibili la gentamicina si albendazol. Cele mai des utilizate medicamente locale în tratamentul otitelor la câini și pisici sunt: Mitex, Surolan, Dexogen, Gentocin otic, Iver mite, iar ca . Intre timp tii motanul departe de alte pisici, de preferat ar fi sa-l tii mereu departe de pisicile. In cazul de fata vom cauta Pasteur Dexogen x ml in randul furnizorilor si iti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare